Takaisin

”Tule lähelle” -laulun julkistustilaisuus

​KYSin palvelukeskusjohtaja sekä vastaava ylilääkäri Tatu Kemppainen on toteuttanut yhdessä Pohjois-Savon Omaishoitajayhdistyksen ja Kirsi Lappalaisen kanssa Tule lähelle -kappaleen, jonka julkistamistilaisuus pidetään KYSin OLKA-pisteellä perjantaina 13.3. kello 11-11.30.

Kappaleen on säveltänyt ja sanoittanut Kirsi Lappalainen. Kemppainen sovitti ja äänitti kappaleen. Kemppaisen käsialaa on myös Kukka-Maaria Lepistön valokuvista koostettu kappaleen video.

KYSissä OLKA-toiminnan tarkoituksena on tuoda potilasjärjestötoiminta lähelle sairaalan asiakkaita ja henkilökuntaa. Tehtävänä on luoda eri toimijoiden kesken monipuolista ja tasavertaista yhteistyötä, jossa sairaalan asiakas on keskiössä. Lisätietoa OLKA-toiminnasta löydät verkkosivuiltamme.

Omaishoitajayhdistyksen kappaleen julkistamistilaisuus OLKA-pisteellä on yksi tapa tuoda asiakkaita lähemmäksi sairaalaa ja sen toimintaa.

OLKA-piste on toiminut KYSissä yli vuoden verran. Tänä aikana pisteellä on jo saavutettu ainutlaatuista yhteistyötä ja toimittu siltana sairaalan ja yhdistysten välillä.

Kuuntele kappale tästä.