Takaisin

eHealth2019 -konferenssi 2.–3.4.

Kansainvälinen eHealth2019 -konferenssi ja XXIV kansallinen telelääketieteen ja eHealth-seminaari ”Tieto ei ole kaakana” järjestetään Kuopion yliopistollisessa sairaalassa (KYS) 2.–3.4.2019. Tapahtumaan osallistuu lähes kaksisataa terveydenhuollon ammattilaista sekä tekniikan ja palvelujen kehittäjää.

Tämän vuoden teemoja konferenssissa ovat kansainväliset, pohjoismaiset ja kansalliset digitaaliset terveydenhuollon ratkaisut ja kehitys.

Kansainväliset ja kotimaiset asiantuntijat kertovat muun muassa tiedon, tekoälyn ja robotiikan hyödyntämisestä, potilaiden uusista digitaalisista mahdollisuuksista osallistua hoitoonsa, erilaisista mobiilipalveluista, potilasturvallisuuden edistysaskelista sekä tutkimuksen ja opetuksen tulevaisuuden ratkaisuista.

Maailman johtaviin digitaalisiin toimijoihin lukeutuvan Deloitte Center for Edge:n digitaalisen terveyden strategisti Lucien Engelen Hollannista avaa pääluennossaan digitaalisen murroksen haasteita ja mahdollisuuksia yhteiskunnalle sekä yksilölle.

eHealth tarkoittaa myös rajoja ylittävää terveydenhuoltoa. Aiheesta tulee puhumaan EU:n sähköisten terveyden ja hyvinvointipalvelujen johtaja Marco Marsella. Marsella kertoo, miten tavoitteena on päästä eroon yhteensopimattomista järjestelmistä ja saada tieto seuraamaan potilasta koko EU:n alueella.

Tapahtuman järjestävät KYS ja Suomen telelääketieteen ja eHealth seura ry.

Konferenssin ohjelma ja lisätietoja