Takaisin

Kuvataideseura Arttiimin taidenäyttely "Puutarha" KYSissä G1-käytävällä ja A1-käytävällä 30.6.2021 saakka

Kuvataideseura Arttiimin kuvataidenäyttely "Puutarha" on esillä pääsairaalan ja Kaarisairaalan välisessä 1. kerroksen G1- ja A1-käytävägalleriassa 30.6.2021 saakka. 

Puutarha-aiheinen maalausTaidenäyttely koostuu puutarha-aiheisista maalauksista. Maalauksissa tekniikoina on käytetty mm. akryyli/öljyväri- ja akvarellitekniikkaa. ​

Näyttelyssä on esillä maalauksia  kuvataideseuran jäseniltä – Rosa Sahlströmiltä, Leila Sundbergiltä, Eeva-Liisa Sahariselta, Piia Saloselta, Raija Laitiselta, Esko Lindströmiltä, Sylvi Lindströmiltä, Veera Ålanderilta, Senja Heiskaselta, Marjatta Pirskaselta, Arja Liukkoselta, Panu Vihervuorelta, Jarkko Savolaiselta, Anja Lambergilta, Kimmo Tuomaiselta, Sinikka Vesteriseltä, Maritta Taskenilta, Irja Sokalta, Nelli Leppäseltä ja Auvo Kettuselta. 

Arttiimi kuopiolaisten kuvataiteen tekijöiden tukena

Kuvataideseura Arttiimi ry on kuvataiteesta kiinnostuneiden kuopiolaisten yhteenliittymä. Seura pyrkii lisäämään yleistä mielenkiintoa kuvataiteita kohtaan ja tarjoamaan puitteita kuvataiteen tekemiseen. Yhdistys on avoin kaikille kuvataiteen tekijöille ja seuraajille. Yhdistys järjestää myös kursseja, joilla perehdytään erilaisiin kuvataiteen tekemisen tapoihin. Tarjolla on perinteisten tekniikoiden opetuksen lisäksi koulutusta erikoisempien materiaalien, kuten kierrätysmateriaalien ja betonin käyttöön. 

Lisätietoja: KYS taideasiantuntija Henna Hietainen, s-posti henna.hietainen@kuh.fi