Takaisin

KYS kohti magneettisairaalaa, Hoitotyön kertomus 2021 julkaistu

Vuosi 2021 oli toinen peräkkäinen COVID-19 epidemiasta johtuva poikkeusvuosi. Epidemia on vaatinut meiltä kaikilta muun muassa joustavuutta, kestävyyttä, epävarmuuden sietämistä ja uuden oppimista sekä yhdessä tekemistä. Hoitotyön kertomus 2021 tuo esille, kuinka vaativista poikkeusoloista huolimatta hoitotyön toimintoja on KYSissä viime vuonna ylläpidetty ja kehitetty laajasti eri yksiköissä ja toimialueilla. Näiden toimien tavoitteena on tarjota asiakaslähtöistä ja laadukasta hoitoa potilaille ja asiakkaille.

Hoitotyön kertomus 2021 on läpileikkaus KYSin yksiköiden hoitotyön toiminnasta. Kertomus kokoaa pääkohdat vuodelta 2021 hoitotyöstä, hoitotyön opetuksesta, potilasturvallisuudesta ja hoidon laadusta. Uutena kertomukseen on nyt liitetty myös kysiläisten tekemien tai KYSin aineistoista tehtyjen opinnäytetöiden tekijät ja linkit näihin.

Hoitotyön vuosikertomus löytyy tältä sivustolta kohdasta Ammattilaiset > Hoitotyö > Johtaminen.

Suuri kiitos tämän järjestyksessä toisen hoitotyön kertomuksen toteutuksesta kuuluu kaikille sen kirjoittamiseen osallistuneille käytännön työntekijöille ja esihenkilöille!

Terveisin toimituskunta
Hoitotyön kehittäminen, opetus ja tutkimus osaamiskeskus