Takaisin

KYS mukana virtuaalisilla rekrytointimessuilla 17.3.

Kuopion yliopistollinen sairaala rekrytoi terveydenhuollon ammattilaisia ensimmäistä kertaa virtuaalisilla kunta-alan rekrytointimessuilla keskiviikkona 17. maaliskuuta 2021. Tapahtuman chatissa KYSistä tai Kysteristä työpaikkana kiinnostuneet pääsevät keskustelemaan suoraan rekrytointipalvelujen henkilöstön kanssa.

– Chatissa voi kysyä meiltä työnhausta, työpaikoista, organisaatiosta, opiskelijoiden asioista, ura- ja kehittymismahdollisuuksista ja koulutuksista, luettelevat rekrytoijat Minna Saihomaa ja Taija Hujanen.

– Odotamme paljon osallistujia ja KYSistä kiinnostuneita chattaajia, niin työntekijöitä kuin opiskelijoitakin kaikista eri ammattiryhmistä.

Rekrytointipalvelujen Taija Hujanen (vas.), Tarja Hartikainen ja Minna Saihomaa ovat mukana KYSin virtuaalisen messuosaston chatissa.
Rekrytointipalvelujen Taija Hujanen (vas.), Tarja Hartikainen ja Minna Saihomaa ovat mukana KYSin virtuaalisen messuosaston chatissa.

Rekrytoijat ovat virtuaalisen messuosaston chatissa tavoitettavissa 17. maaliskuuta kello 8.30–15. Chatissa heidän on mahdollista ohjata työnhakijaa tekemään hakemus ja sopia haastattelusta tai myöhemmästä yhteydenotosta, jossa mukana on rekrytoiva esimies.

Ensimmäistä kertaa virtuaalisilla messuilla mukana olevat ammattilaiset valmistelevat parhaillaan sisältöjä osastolle. Koronapandemian vuoksi monet rekrytointitapahtumat ovat siirtyneet verkkoon ja poikkeustilanne on tuonut muitakin muutoksia rekrytointiin.

– Olemme kehittäneet uusia, turvallisia käytäntöjä. Esimerkiksi työhaastatteluissa siirryttiin entistä kattavammin hyödyntämään etäyhteyksiä ja tuottamaan sähköistä materiaalia tukemaan rekrytointiprosesseja, kertoo henkilöstön kehittämispäällikkö Marja Hietamäki.

– On tässä koronatilanteen aiheuttamassa muutoksessa ollut paljon hyvääkin myös hakijoiden näkökulmasta. Haastattelut etäyhteyksillä mahdollistavat asuinpaikkakunnasta riippumattoman rekrytointiprosessin ilman matkustamista. Nämä virtuaalimessut ovat erinomaista jatkoa uudelle, turvalliselle linjalle, Hietamäki summaa.

Siirry KYSin ja Kysterin virtuaaliselle messuosastolle
Tutustu kunta-alan rekrymessuihin

Teksti: KYS viestintä, Johanna Eronen
Kuva: KYS viestintä, Sakari Partanen