Takaisin

KYS uusii sairaalakampuksen opastamisen

Pääsairaalan, Kaarisairaalan ja Sädesairaalan yksiköt saavat uudet käyntiosoitteet 1. huhtikuuta 2019.

KYSin Puijon sairaalakampuksen opastaminen uudistuu. Sairaalan eri rakennusosille on luotu väri- ja kirjaintunnukset. Lisäksi Puijon sairaalan kampuksella jokaiselle odotusaulalle on annettu oma numeronsa. Näin niitä ei voi sekoittaa toisiinsa ja ne on helppo löytää. Vanhat opastemerkinnät poistetaan tiloista kesään mennessä.

Sairaalan rakennusosilla on väri- ja kirjaintunnukset. Pääsairaala on jaettu kuuteen rakennusosaan (A-D, M, R).

Yksiköiden uudet käyntiosoitteet muodostuvat rakennusosan kirjaintunnuksen ja kerroksen mukaan. Esimerkiksi Neurokirurgian poliklinikan uusi osoite on C5 (Pääsairaalan C-rakennusosa, 5. krs) ja kirurgian poliklinikan K1 (Kaarisairaala, 1. krs).

KYSin ajanvarausilmoituskirjeitä on selkokielistetty. Poliklinikalle tulijalle kerrotaan ajanvarauskirjeessä aula, jonka automaatilla hänen tulee ilmoittautua. Automaatilta saatavassa tulosteessa kerrotaan määränpäänä olevan yksikön nimi, odotusaulan numero sekä sijainti. Sisäopasteita seuraamalla asiakas ohjautuu oikeaan odotusaulaan.

Opastamisen uudistus on osa KYSin asiakkuuksien kehittämisen kokonaisuutta, jolla KYS pyrkii sujuvoittamaan asiakaspalveluaan.