Takaisin

KYSin ammattilaisille tunnustusta elokuvakilpailussa

KYSin viestinnän ja akuuttisijaisvälityksen yhteistyössä tekemä video hoitohenkilökunnan arjesta on päässyt finaaliin Maailman terveysjärjestön eli WHO:n elokuvakilpailussa.

Video tehtiin alun perin varahenkilöstölle suunnattuun tapahtumaan esittelymateriaaliksi. WHO:n Health for All Film Festival –kilpailuun osallistui tänä vuonna 1 300 videota, joista yhteensä 45 pääsi finaaliin kolmessa kategoriassa. Koronaepidemian keskellä itse festivaali siirtyy todennäköisesti syksylle.

KYSin akuuttisijaisvälityksen henkilökunta rientää apuun, kun yksikössä on syystä tai toisesta yllättävää tarvetta henkilökunnalle. Sairaanhoitaja Hennariikka Miettinen on toinen videon päähenkilöistä. Hän on hyvin iloinen videon saamasta huomiosta.

–  Ihan tosi mahtavaa, että meidän video on päässyt kansainvälisessä kilpailussa finalistien joukkoon! Ja että se on saanut niin hyvin näkyvyyttä, Miettinen kertoo.

Vallitseva erikoistilanne vaikuttaa akuuttisijaisvälityksenkin työhön.

–  Tilanteen muuttuessa olemme varautuneet muun muassa siihen, että meidän tehohoidon osaajat siirtyvät jossain vaiheessa teho-osastolle, jos potilaita alkaa tulla enemmän, Miettinen kertoo.

Katso video akuuttisijasvälityksen arjesta