Takaisin

Leena Mularin taidenäyttely ”Kaikki pelastettu” esillä 31.10.2020 saakka

Leena Mularin taidenäyttely ”Kaikki pelastettu” on avautunut pääsairaalan ja Kaarisairaalan väliseen G1-käytävägalleriaan. Näyttely on avoinna 31.10.2020 saakka. Altered art -teosten lisäksi esillä on grafiikkatöitä ja sekatekniikkamaalauksia.

-  "Kaikki pelastettu" näyttelyn työt syntyivät syksyllä 2019, sopivan pikku paineen alaisena, kuten aikaisempikin näyttelykokonaisuuteni. Silloinen näyttelytila oli varattu, eikä teoksista tietoakaan. Vähän ärtyneenä itseeni aloin tekemään ja tekniikaksi näytti tulevan altered art, jossa jo olemassa olevista esineistä luodaan taideteoksia. Käytin vinyylilevyjä ja kirjoja. Ne on kaikki pelastettu joutumasta roskiin.

- Pelasimme lapsena karttusta. Siinä hieno hetki oli, kun sai julistaa kaikki pelastetuiksi. Omalla kohdallani 2020 on todella ollut taiteen vuosi. Syksyllä ajateltu näyttelyn nimi puhuttelee jo koetun valossa uudella tavalla, Mulari taustoittaa KYSille avautunutta näyttelyään.

Leena Mulari on Kiuruveden maaseudulla asuva kuvataiteilija, Iisalmen seudun kuvataideseuran, Taika ry:n ja Osuuskunta Lilithin jäsen.


Siirry uutisarkistoon