Takaisin

Päivystyspotilaiden saapumisreitti KYSiin muuttuu tilapäisesti

Kulkuyhteys päivystykseen ja Kuopion kaupungin terveyskeskuksen ilta- ja viikonloppuvastaanotolle sekä Islabin näytteenottoon siirtyy maanantaista 24.6. alkaen pääsairaalan pääoven kautta. Nykyinen C-oven sisääntulo suljetaan heinäkuun loppuun kestävien rakennustöiden vuoksi.

Pääaulasta käännytään oikealle, josta on opastettu reitti päivystyksen tiloihin. Pääovella on käytössä ovipuhelin klo 21.00 - 6.00 tapahtuvaa kulkua varten.

Päivystyspoliklinikan, Kuopion kaupungin terveyskeskuksen ilta- ja viikonloppuvastaanoton ja Islabin näytteenottoon sijainnit eivät muutu, vain kulkureitti joudutaan siirtämään.

Taksi- ja saattoliikenne säilyy ennallaan pääoven läheisyydessä. Myös ambulanssikuljetusten kulkureitti säilyy ennallaan.

Asiakasliikenne KYSin päivystyspoliklinikalle ja Kuopion kaupungin terveyskeskuksen ilta- ja viikonloppuvastaanotolle kulkee heinäkuun loppuun saakka pääsairaalan pääoven ja A0-käytävän kautta. Pääaulasta käännytään oikealle, josta on opastettu reitti päivystyksen tiloihin.

Pääovella on käytössä ovipuhelin klo 21.00 - 6.00 tapahtuvaa kulkua varten.

- KYSin päivystyspoliklinikan ja Kuopion kaupungin terveyskeskuksen ilta- ja viikonloppuvastaanoton sijainnit eivät muutu, vain kulkureitti joudutaan siirtämään rakennustöiden vuoksi, korostaa kiinteistöjohtaja Mikko Hollmén.

Taksi- ja saattoliikenne säilyy ennallaan pääoven läheisyydessä. Myös ambulanssikuljetusten kulkureitti säilyy ennallaan.