Materiaalipankki

AKEn tavoitteena on lisätä tietoutta kaatumisen ehkäisystä ja esitellä verkostotoimintaansa alueellisesti, kansallisesti ja kansainvälisesti. AKE verkostona ja yhteistyökumppaneidensa kanssa on osallistunut suullisilla ja poster-esityksillä mm. Hoitotiede-, Sairaanhoitaja- ja Potilasturvallisuuspäiville sekä Terveysalan kansalliseen näyttöön perustuvan toiminnan symposiumiin. AKEn toimintaa on myös esitelty kansainvälisissä konferensseissa. Osa suomenkielisistä suullisista esityksistä on alla koulutusmateriaalien muodossa ja englanninkieliset esitykset ja verkostolinkit voit löytää RFP-networkin sivulta.

Pysytään pystyssä -oppaat

Pysytään pystyssä -opas on julkaistu jo viidellä kielellä. Kaikki oppaat ovat vapaasti luettavissa ja tulostettavissa kokonaisina. Copyright AKE.

Koulutusmateriaalia

  • Miksi Lempi kaatui -videosta on julkaistu opetukseen ja täydennyskoulutukseen tarkoitettu versio. Tähän on liitetty kysymyksiä, joiden tavoitteena on tuoda esille videon tärkeimpiä asioita. Video on tekstitetty selkokielellä. Tekstitys toimii vain Firefox- ja Chrome-selaimilla.
    [Katso Miksi Lempi kaatui -opetusvideo]

  • Potilasturvallisuuspäivässä 12.12.2017 olleet esitykset (käytä Internet Explorer -selainta videoiden katseluun)

  1. Kaatumisten ehkäisyn ABC, Tarja Tervo-Heikkinen

  2. Kotilääkekortti, miksi?, Anu Ahonen

Ammattilaisille

Suosituksia

Lisätietoa