Videoneuvottelut

Kuopion yliopistollinen sairaala (KYS) välittää klinikkaesitelmiään videoneuvottelulaitteiden avulla. KYSin videoneuvottelulaitteisto on uusiutumassa, mikä mahdollistaa jatkossa HD-laatuisen kuvayhteyden. Myös videosilta uudistuu HD-tasolle. Videosiltapalvelun tuottaa Istekki Oy. Kaikki klinikkaesitelmät tuotetaan vuoden 2016 alusta uuden videoneuvottelujärjestelmän kautta (VideoVisit).

Klinikkaesitelmään osallistuminen

Ilmoittautumiset tapahtuvat uuden videoneuvottelujen varausjärjestelmän kautta. Järjestelmään täytyy rekisteröityä ennen kuin luentoja voi varata. Jos et omista tunnuksia, tulee käyttöoikeutta anoa tämän linkin kautta.

Ilmoittautumisen jälkeen saat soitto-/osallistumisohjeet sähköpostiin. H323 soitto-ohje tulee puoli tuntia ennen tilauksen alkua ja on muodossa istunnonnro@37.44.48.27. Vain ilmoittautumalla voit osallistua esitelmän seuraamiseen. Istuntonumero vaihtuu jokaisen luentoon ja vain ilmoittautumalla voit saada luennon istuntokoodin. Ilmoittautumisaika päättyy 30 min. ennen tilaisuuden alkua. Mikäli haluat järjestelmän soittavan automaattisesti H323-laitteeseen istunnon alkaessa, anna laitteen numero ilmoittautumisen yhteydessä.

Videoyhteys aukeaa automaattisesti 30 minuuttia ennen alkua, jolloin osallistujat voivat muodostaa yhteyden. Varaa aikaa videoneuvotteluyhteyden valmisteluun vähintään 15 minuuttia ennen neuvottelun alkua.

Tulevia luentoja on mahdollista seurata myös työasemalta eli välttämättä ei tarvita "raskaita" videoneuvottelulaitteita.

Varausta tehdessäsi ilmoita vähintään omien yhteyshenkilöittesi puhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet, teknisen/ATK-vastaavien henkilöiden yhteystiedot sekä tilaisuuden vastaanotosta vastaava yksikkö tai henkilö (tietosuoja).

Maksut ja laskutus

Ohjelmasta tai esityksestä ei peritä erikseen maksuja. Vain neuvottelusta aiheutuneet siltamaksut laskutetaan.

Osallistumisen peruuntuminen

Osallistumisen peruuttaminen tulee tehdä sähköpostitse osoitteeseen viestintateknologia@istekki.fi. Peruuttamatta jääneestä yhteydestä laskutetaan videoneuvottelun välityksestä koituvat siltamaksut.

Klinikkaesitelmän peruuntuminen ja muutokset

Mikäli klinikkameetingin aihe muuttuu tai klinikkaesitelmä syystä tai toisesta peruuntuu, muutoksesta lähtee ilmoittautuneille automaattisesti sähköposti kun luennon omistaja on muutokset tehnyt varausjärjestelmään. Luennon peruuntuessa järjestäjän toimesta, ei ilmoittautuneiden tarvitse tehdä enää peruutuksia.

Yhteystiedot

Istekki-videopalvelut
p. 017 173 900

Istekki-palvelupiste
p. 017 618 0900

viestintateknologia(at)istekki.fi