KYSin extranet

KYSin extranetistä löytyy laajasti tietoa ammattilaisille. Extranet koostuu suljetuista työtiloista, jotka ovat työryhmän jäsenten omassa käytössä. Näihin työtiloihin pääsevät vain niiden käyttäjiksi kutsutut henkilöt.

Sen lisäksi extranetissä on oma Terveydenhuollon ammattilaiset -osio, johon on koottu muun muassa potilasohjeet ja ravitsemuskäsikirja. Tähän työtilaan voi liittyä jäseneksi kuka vain terveydenhuollon ammattilainen jäseneksi rekisteröitymällä.

Rekisteröitymisen kautta voi liittyä myös jäseneksi Erikoissairaanhoidon palveluraportointi -työtilaan, josta löytyy Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin kuukausikatsaus ja myyntilaskutustietoja.

Extranetiin pitää kirjautua

Pääset lukemaan ohjeita, kun rekisteröidyt extranetin käyttäjäksi. Klikkaamalla alla olevia linkkejä pääset täyttämään rekisteröitymislomakkeen. Jos lomakkeen kuvavarmennuskentässä ei näy kuvaa, päivitä selain ennen kuin aloitat lomakkeen täytön.

Kun olet täyttänyt lomakkeen kohdat, antamaasi sähköpostiosoitteeseen tulee tieto, että rekisteröityminen on hyväksytty. Samassa viestissä saat väliaikaisen salasanan, jonka voit vaihtaa.

Kun rekisteröityminen on onnistunut, pääset kirjautumaan extranetiin.

KYSin yhteistyökumppaneille

KYSin extranet on tarkoitettu sairaanhoitopiirin yhteistyökumppaneiden käyttöön.

Lisätietoa KYSin extranetistä voit kysyä viestinnästä: viestinta(at)kuh.fi.

Kirjaudu KYSin extranetiin

Extranetin käyttöohjeet ja -ehdot sekä rekisteriseloste