Tervetuloa päivystäjäksi KYSiin

Kuopion yliopistollisen sairaalan laajan päivystysyksikön tulee turvata ympärivuorokautinen lääkäripäivystys. Sen vuoksi Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri sekä lääkäreiden ammattiliitto Juko ry ovat sopineet paikallisen sopimuksen KYSin päivystyksen virka-ajan ulkopuolisen lääkäritoiminnan turvaamiseksi.

Näin pääset meille

Päivystysvuoroissa työskentelyn vähimmäisvaatimus on lääketieteen lisensiaatin tutkinnon suorittaminen.

Jos sinulla on jotain kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä. Yhteystietomme löydät tältä sivulta Yhteystiedot-kohdasta.

Palkkasopimus

Lääkärille maksettava korvaus muodostuu tuntikohtaisista peruskorvauksista lääkärisopimuksen (LS) päivystyskertoimilla, sekä potilaskohtaisesta palkkiosta.

Yhdeksän prosentin lomakorvaus maksetaan lisäksi niille lääkäreille, jotka eivät ole työsuhteessa KYSiin.

Arki-iltaisin korvaus vuorosta on noin 500 euroa sekä yövuoron korvaus noin 1100 e. Viikonlopun vuorojen korvaukset ovat noin 400 eurosta 1000 euroon, riippuen vuorokauden ajasta jolloin työ tehdään. 

Tuntiperusteisen korvauksen lisäksi maksuun muodostuu käyntipalkkio kertakorvaus YLE-ESH-potilaista.

Sopimus on voimassa määräajan, tällä hetkellä 31.8.2021 saakka.

Palkkasopimuksen tulkintaohje

Palkkasopimus perustuu kiinteään tuntipalkkaan ja potilaskohtaiseen palkkioon. Muusta työstä ei makseta erikseen, vaan sen katsotaan sisältyvän tuntipalkkaan. Lääkäri ei voi laskuttaa potilaskohtaista palkkiota, jos tästä ei tehdä YLE-lehdelle kirjausta.

Yhteystiedot

Osaamiskeskusjohtaja
Sari Hämäläinen
p. 044 717 4839
sari.hamalainen(at)kuh.fi


Palvelukeskusjohtaja, vastaava ylilääkäri
Jouni Kurola
p. 044 717 4085
jouni.kurola(at)kuh.fi

Hae Päivystyksen peruskouluun!

Haemme KYSin päivystykseen yleislääketieteen erityiskoulutuksessa (YEK) tai yleislääketieteeseen erikoistuvia lääkäreitä 3-6 kk koulutusjaksolle.

Päivystyksen peruskoulun tarkoituksena on perehdyttää sinut päivystyspotilaan hoitoon kouluttajalääkärin ohjauksessa. Koulutusjakson ajan työskentelet KYSin yhteispäivystyksessä muiden erikoisalojen rinnalla. Koulutusohjelma tarjoaa sinulle hyvät edellytykset oppia ratkaisemaan yleislääketieteen päivystyksellisiä potilastapauksia ja halutessasi voit syventää osaamistasi myös muilta erikoisaloilta.

Tutustu lisää ja täytä hakemus!