Suojattu sähköposti

Suojattu sähköposti

Suojattu sähköposti on turvallinen tapa lähettää luottamuksellista tietoa Kuopion yliopistolliseen sairaalaan sähköpostilla.

Toimi näin, kun lähetät suojatun sähköpostin:

  1. Siirry osoitteeseen https://turvaposti.psshp.fi/ ja kirjoita osoitekenttään oma sähköpostisoitteesi. Klikkaa Tunnistaudu-painiketta.
  2. Tunnistaudu verkkopankkitunnuksillasi, mobiilivarmenteella tai varmennekortilla. Tunnistautumisen jälkeen siirryt viestin lähetykseen.

  3. Valitse viestin vastaanottaja valikosta. Jos tilaat potilaskertomuksia tai kuvantamistutkimusten kuvakopioita, muistathan lisätä pyyntöön postitusosoitteesi. Tietoja ei lähetetä sähköpostitse.

  4. Kirjoita Aihe-kenttään viestin aihe.

  5. Kirjoita Viesti-kenttään viestin sisältö.

  6. Halutessasi voit lisätä viestiin asiaa koskevia liitetiedostoja.

  7. Lopuksi klikkaa Lähetä-painiketta.

Voit lähettää suojattua sähköpostia seuraaville vastaanottajille:

Tietosuojavastaava

Voit toimittaa sähköpostia tietosuojavastaavalle seuraavissa asioissa: lokitietopyyntöihin liittyvät kysymykset ja tietojesi käsittelyn selvitykset, kysymykset tietosuoja-oikeuksistasi ja niiden käyttämisestä.

Kirjaamo

Potilasmuistutukset, lokitietopyynnöt, potilasrekisteritietojen oikaisupyynnöt, tietojen käsittelyn rajoittamispyyntö.

Linkit lomakkeisiin:

KYS ERVA viestipäällikkö ja KYS JOKE ovat tarkoitettu viranomaiskäyttöön.

Potilasasiamies

Voit jättää potilasasiamiehelle yhteydenottopyynnön. Lisääthän pyyntöösi puhelinnumerosi, jos haluat että sinuun ollaan yhteydessä puhelimitse.  Saat ohjausta ja neuvontaa potilaan asemasta ja oikeuksista. Saat apua muistutuksen, kantelun, potilasvahinkoilmoituksen tai korvaushakemuksen teossa.

Biopankki

Voit lähettää Biopankille esimerkiksi tietopyynnön omista tiedoistasi Biopankissa. 

Kysteri K7210

Yksityisten henkilöiden muut yhteydenotto pyynnöt pl. muistutukset. Yksityisten toimijoiden tarjouspyyntöihin liittyvä sähköpostiliikenne ja muu tietojen toimittaminen.

Potilaskertomuskeskus

Potilaskertomuspyynnöt, potilasrekisteritietojen tarkastuspyynnöt. Pyydetyt asiakirjat toimitetaan toistaiseksi vain postitse, muistathan lisätä pyyntöön postiosoitteen.

Linkit lomakkeisiin: