Ihotaudit ja allergologia bannerikuva

Ihon tutkimus

Ihotautien ja allergologian palvelut

Ihotautien ja allergologian palvelut

Tutkimme ja hoidamme ihotauteja, sukupuolitauteja ja ihon allergisia sairauksia.

Potilaat tulevat hoitoon lääkärin lähetteellä ja saavat kutsun kirjeellä. Kiireellisellä lähetteellä tulevat kutsutaan puhelimitse.

Lääkäreiden lähettämiä päivystyspotilaita vastaanotetaan arkisin kello 8-15, joten etukäteen varatut vastaanottoajat voivat myöhästyä. Iltaisin ja viikonloppuisin kiireellinen hoito annetaan oman alueen akuuttivastaanotolla. (linkki päivystys sivulle) Kiireellistä hoitoa henkeä uhkaavassa tilanteessa annetaan KYSin päivystyksessä ympäri vuorokauden.

Teemme polikliinisesti

* pienkirurgisia toimenpiteitä ja diagnostisia koepaloja

* fotodynaamisia ihosyövän hoitoja

* haavanhoitoja ja muita ihon paikallishoitoja

* valohoitoja

* allergiatestejä

* allergian siedätyshoitoja

* lääkeainealtistuksia

Ohjaamme ja neuvomme potilaita, omaisia ja muita ammattilaisia ihotautien hoidon toteuttamisessa ja allergioiden hoidossa.

Toimi näin

Tarvitset lääkärin lähetteen voidaksesi tulla kiireettömään erikoissairaanhoitoon sekä laboratorio-, kuvantamis- tai muuhun tutkimukseen. Voit valita hoitopaikkasi yhdessä hoitavan lääkärin kanssa.

Hakeudu sairastuessasi omaan terveyskeskukseesi, työterveysasemallesi tai yksityislääkärille. Lääkäri kirjoittaa sinulle lähetteen sairaalaan tutkimuksiin tai hoitoon, jos sairauden hoito sitä edellyttää.

Äkillisissä sairaustapauksissa voit tulla päivystykseemme ilman lähetettä. Soita ympärivuorokautiseen neuvontanumeroon 116117 aina ennen kuin tulet päivystykseen.

Ihotautien poliklinikka

Ihotautien poliklinikalle voit ottaa yhteyttä puhelimitse soittoaikoina.

Normaalit aukioloajat

  • Maanantai - Perjantai 07:00 - 09:00, 13:00 - 14:30

Lisätiedot

Ihotautien poliklinikka 3601 * Kanslia p. 017 172 888 * Soitot ma–pe klo 7–9 ja 13–14.30 * Avoinna ma–pe klo 7–15 * Puijon sairaala, rak. 1, 3. krs. ja 4. krs. C-aula

Plastiikkakirurgian ja ihotautien osasto

Tiedustelut.

Normaalit aukioloajat

Auki 24/7

Lisätiedot

Kuopion yliopistollinen sairaala

Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa korkeatasoista hoitoa kaikilla lääketieteen erikoisaloilla, tekee kansainvälisesti arvostettua tutkimusta ja kouluttaa tulevaisuuden huippuosaajia.

Sairaalan tärkein tehtävä on antaa potilaille parasta mahdollista hoitoa. Ennen kaikkea KYS onkin sairaala, jonka potilaat ovat mielipidetiedustelujen mukaan erittäin tyytyväisiä saamaansa hoitoon.

Sairaalan potilaaksi pääset kiireettömissä tilanteissa lääkärin lähetteellä esimerkiksi terveyskeskuksesta, työterveyshuollosta, toisesta sairaalasta tai yksityislääkäriasemalta. Tutkimuksia ja hoitoja tehdään sekä poliklinikoilla että vuodeosastoilla. Kiireellisiä päivystystilanteita varten sairaala toimii ympäri vuorokauden.

Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri huolehtii alueensa 247 000 asukkaan erikoissairaanhoidosta ja lähes miljoonan itä- ja keskisuomalaisen erityistason erikoissairaanhoidosta Kuopion yliopistollisessa sairaalassa.

Osoite

Puijonlaaksontie 2, 70210 KUOPIO

Muut yhteystiedot

Puhelin

Lisätiedot

* Ihotautien poliklinikka, Puijon sairaala, Pääsairaala, D, 3. krs * Plastiikkakirurgian ja ihotautien osasto, Puijon sairaala, Pääsairaala, D, 4. kerros

Palvelun aukioloajat
Plastiikkakirurgian ja ihotautien osasto Auki 24/7
Ihotautien poliklinikka
  • Maanantai - Perjantai 07:00 - 15:00

OmaKYS-palvelu

OmaKYS on sähköinen asiointitapa potilaan ja KYSin välillä. OmaKYSissä näet muun muassa omat ajanvarauksesi ja voit täyttää sähköisiä kyselyitä. Palvelun käyttö on maksutonta. OmaKYSissä ei näy potilaskertomustekstejä.

OmaKYSissä voit

* tarkastella tulevia ja lähimenneisyydessä olleita ajanvaraustietojasi KYSiin

* täyttää hoitoon liittyviä kyselyjä

* antaa biopankkisuostumuksen

* siirtyä Omavointi-, Omakanta- ja Terveyskylä-palveluihin.

OmaKYSiin kirjaudutaan Suomi.fi-tunnistuspalvelun kautta. Kirjautumiseen tarvitset henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset, mobiilivarmenteen tai varmennekortin. Huomioithan, että toisen henkilön puolesta asiointi ei ole vielä mahdollista.

Lisätiedot