Banneri tervetuloa kysille

kuvassa joukko henkilökuntaa

Ammattilaiset tervetuloa töihin kysiin

Tervetuloa töihin KYSiin

Olemme iloisia, että valitsit työpaikaksesi Kuopion yliopistollisen sairaalan.

Potilaiden turvallisen ja korkeatasoisen hoidon eteen työskentelee Kuopion yliopistollisessa sairaalassa noin 4 500 eri alojen ammattilaista. KYSiä on luonnehdittu sopivan kokoiseksi sairaalaksi – tarpeeksi suuri maailman parhaaseen hoitoon, tarpeeksi pieni maailman parhaaseen asiakaskokemukseen. Kohtaamme potilaan inhimillisesti ja samalla potilas saa kansainvälisesti korkeatasoista hoitoa. Toimintaamme ohjaa asiakaslupaus – Inhimillisesti parasta hoitoa.

Olet meille tärkeä voimavara ja laadukkaiden terveyspalveluiden mahdollistaja. Muodostamme vahvan yhteisön ja tuemme sinua työssäsi, sekä haluamme luoda sinulle mahdollisuuksia kehittää ammattitaitoasi päivä päivältä vahvemmaksi.

Palkanlaskentapalvelut meille KYSille tuottaa Monetra Pohjois-Savo Oy.
Toimita verokorttisi ja mahdollinen ay-jäsenmaksuvaltakirjasi skannattuna tiedostona palkat.psshp(at)monetra.fi sähköpostiin.

Voit käyttää Monetran tarjoamaa turvapostia, tutustu ohjeeseen.

Toimita aiemmat muun työnantajan työtodistukset skannattuna tiedostona palvelussuhde(at)kuh.fi sähköpostiin, kerro sähköpostissa mihin yksikköön ja millä nimikkeellä olet tulossa työskentelemään. Palvelussuhdeyksikkömme laskee työkokemuslisään oikeuttavan ajan toimitettujen työtodistusten perusteella.

Turvapostiohje palvelussuhde(at)kuh.fi postiin, lue ohjeet suojatun sähköpostin lähettämisestä.

Mikäli sinulla ei ole skannausmahdollisuutta kotona, voit skannata tarvittavat todistukset työpaikalla aloitettuasi työt KYSillä.

Toimitathan myös viimeistään töihin saapuessasi oikeiksi todennetut tutkinto- ja koulutustodistuksesi esimiehellesi tai yksikön hallinnolliselle sihteerille.

Palkkauksessa noudatamme Kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen KVTES ja Lääkärisopimuksen LS säännöksiä. Lisäksi meillä KYSissä on palkkaukselliset periaatteet -hallinnollinen ohje, jossa on määritelty KYSin tehtäväkohtaiset palkkatasot. Palkkaukselliset periaatteet -ohjeeseen pääset tutustumaan aloitettuasi työskentelyn KYSissä.

Voit kysyä palkastasi ennen töihin tulemista tulevalta esimieheltäsi, jonka yhteystiedot löydät hakuilmoituksesta. 

Aloitettuasi työt KYSillä pääset kirjautumaan KYSin Moodleen, josta löydät yleisperehdytyskurssin. Suorita kurssi mahdollisimman pian työhön tultuasi.

Yksikön perehdytyksen aloittaessasi työt järjestää vastaanottava työyksikkö. Perehtymisen avulla varmistamme jokaiselle uudelle työntekijälle ammattiryhmästä riippumatta suunnitelmallisen ja yksilöllisen perehtymisen.

Perehtymisen avulla sinulle tulee tutuksi työyksikön ja sairaalan toiminta, ja opit ohjattuna tarkoituksenmukaiset työskentely- ja toimintatavat.

KYSissä on käytössä Iida-identiteetinhallintajärjestelmä, jonka kautta käyttöoikeudet muodostuvat perustuen nimikkeeseen ja työyksikköön, jonne työsuhde on muodostettu.

Saat sairaanhoitopiirin käyttäjätunnuksen ja salasanan käyttöösi ensimmäisenä työpäivänä yksikkösi tunnusoikeudelliselta henkilöltä. Varaudu esittämään virallinen henkilöllisyystodistus (passi, henkilökortti, tai ajokortti) ensimmäisenä työpäivänäsi.

Lääkärit

Työaika on 38h 15min/vk. Meillä on käytössä joustavan työajan paikallinen sopimus. Säännöllinen työaika on maanantaista perjantaihin kello 7.45–15.24.

Päivystysaika arkisin alkaa kello 15.24. Työajanseurantaa toteutamme Nepton (ESMI) työajanseurantajärjestelmällä. Päivystysvuorot suunnittelemme WEB-Titania lääkäripäivystysohjelmalla.

Hoitohenkilöstö

​​​​​​​Jaksotyöaika on 38h 15min/vk, jonka suunnittelemme Titanialla kolmen viikon työvuorolistoilla 114 h 45min/3vk jakso.

Jaksotyöajassa meillä on käytössä yhteisöllinen työvuorosuunnittelu lähes kaikissa yksiköissämme. Lisäksi meillä on käytössä työaikapankki työ- ja vapaa-ajan yhteensovittamista edistämään.

Toimistotyöaika on 36h 15min/vk. Meillä on käytössä liukuva työaika, aamuliukuma kello 7–9 ja iltapäivällä 14–18 toiminnan mukaisesti. Työajanseurantaa toteutamme ESMI-työajanseurantajärjestelmällä. Toimistotyöajassa olevien osastonsihteereiden ja tekstinkäsittelijöiden toimistotyöaika suunnitellaan kiinteänä työaikana, mutta käytössä on työaikapankki.

Meillä KYSissä on käytössä HR-työpöytä, jonka kautta voit anoa erilaisia virka-/työvapaita ja vuosilomia. HR-työpöydän kautta voit ilmoittaa myös muuttuvat osoite- ja puhelinnumerotietosi sekä muut henkilökohtaiset tietosi.

Meille KYSille työterveyshuollon palvelut tuottaa Kallaveden ja Järviseudun Työterveys Oy. Työterveyshuollon lakisääteinen ensisijainen tehtävä on työperäisten sairauksien ehkäisy. Pääpaino vastaanotoilla on sekä ennaltaehkäisevissä työtavoissa että työkykyä ylläpitävässä toiminnassa. Lue lisää Kallaveden ja Järviseudun Työterveys Oy:stä.

Täytäthän ennen työn aloittamista sähköisen terveyskyselyn työterveyshuollon palvelussa.

Meillä KYSissä on käytössä ePassi, jonka suuruus on enintään 70 e/vuosi. KYSin henkilökuntaan kuuluvilla on tällä hetkellä käytettävissään vapaa-ajanpaikkoja Tahkovuorella, Kuusamon Rukalla sekä Julkulan rantasauna Kuopiossa.

Lisäksi KYSiläisten hyvinvointia edistää vilkas harrastustoiminta.
KYSin henkilökuntaan kuuluvana voit myös vuokrata kuntosalijäsenyyden KYSin omalta kuntosalilta edulliseen hintaan 19 e/kk.

Pukukaapin avaimen saat infopalveluista, jotka sijaitsevat pääsairaalan T-käytävällä. Työvaatteet saat työasuvarastosta itsepalveluna, joka sijaitsee pääsairaalan rakennuksessa, pukuhuoneiden 62–63 läheisyydessä. Työasuvarastoon pääset pääaulan A-portaasta kulkemalla kerrokseen 00.

Henkilökunnan pysäköinnistä voit tiedustella sähköpostin kautta osoitteesta kys.pysakointi(at)kuh.fi

Sovi tulevan esimiehesi kanssa tapaamispaikka, mihin tulet meille ensimmäisenä työpäivänäsi. Ota rohkeasti yhteyttä mieltäsi askarruttavissa asioissa uuteen esimieheesi tai tukipalveluita tuottaviin henkilöihin.

Tervetuloa töihin KYSille! Ihmisten sairaala tehdään yhdessä!

Ammattilaiset tervetuloa töihin kysiin yhteystiedot

Yhteystiedot
Monetra P-S Oy palkanlaskenta
p. 040 146 9973
palkat.psshp (at)monetra.fi

KYS palvelussuhdeyksikkö
p. 044 717 2026, 044 717 2041, 044 717 2355 ja 044 717 4352
palvelussuhde(at)kuh.fi