Anna palautetta painike

Anna palautetta

Sirry Oma Kysiin painike

Siirry OmaKYSiin

Kielivalikko

Fysiatrian palvelut

Fysiatrian poliklinikan suurin asiakasryhmä on potilaat, joilla on erilaisia tuki- ja liikuntaelinongelmia tai pitkäaikaisia kipuja. Fysiatrian poliklinikalla työskentelee fysioterapeutteja, toimintaterapeutteja ja fysiatrian erikoislääkäreitä eli fysiatreja. Fysiatrian poliklinikka sijaitsee Kaarisairaalassa.

Potilaat tulevat fysiatrin tutkimuksiin ja hoitoon lähetteellä, jonka voi antaa terveyskeskuslääkäri, yksityislääkäri tai KYSin muun erikoisalan lääkäri.

Fysio- ja toimintaterapia

Fysio- ja toimintaterapeutit toimivat asiantuntijoina potilaan toimintakyvyn ja liikkumisen ongelmissa KYSin osastoilla ja poliklinikoilla. Palveluita tarjotaan lähes kaikkien erikoisalojen potilaille. Fysio- ja toimintaterapiaan tarvitaan lähete fysiatrian poliklinikan tai KYSin muun erikoisalan lääkäriltä.

Toimi näin

Tarvitset lääkärin lähetteen voidaksesi tulla kiireettömään erikoissairaanhoitoon sekä laboratorio-, kuvantamis- tai muuhun tutkimukseen. Voit valita hoitopaikkasi yhdessä hoitavan lääkärin kanssa.

Hakeudu sairastuessasi omaan terveyskeskukseesi, työterveysasemallesi tai yksityislääkärille. Lääkäri kirjoittaa sinulle lähetteen sairaalaan tutkimuksiin tai hoitoon, jos sairauden hoito sitä edellyttää.

Äkillisissä sairaustapauksissa voit tulla päivystykseemme ilman lähetettä. Soita ympärivuorokautiseen neuvontanumeroon 116117 aina ennen kuin tulet päivystykseen.

Fysiatrian poliklinikka

Voit olla yhteydessä poliklinikkaan puhelimitse.

Normaalit aukioloajat

  • Maanantai - Perjantai 08:00 - 13:00

Lisätiedot

Kuopion yliopistollinen sairaala

Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa korkeatasoista hoitoa kaikilla lääketieteen erikoisaloilla, tekee kansainvälisesti arvostettua tutkimusta ja kouluttaa tulevaisuuden huippuosaajia.

Sairaalan tärkein tehtävä on antaa potilaille parasta mahdollista hoitoa. Ennen kaikkea KYS onkin sairaala, jonka potilaat ovat mielipidetiedustelujen mukaan erittäin tyytyväisiä saamaansa hoitoon.

Sairaalan potilaaksi pääset kiireettömissä tilanteissa lääkärin lähetteellä esimerkiksi terveyskeskuksesta, työterveyshuollosta, toisesta sairaalasta tai yksityislääkäriasemalta. Tutkimuksia ja hoitoja tehdään sekä poliklinikoilla että vuodeosastoilla. Kiireellisiä päivystystilanteita varten sairaala toimii ympäri vuorokauden.

Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri huolehtii alueensa 247 000 asukkaan erikoissairaanhoidosta ja lähes miljoonan itä- ja keskisuomalaisen erityistason erikoissairaanhoidosta Kuopion yliopistollisessa sairaalassa.

Osoite

Puijonlaaksontie 2, 70210 KUOPIO

Muut yhteystiedot

Puhelin

Lisätiedot

Puijon sairaala, Kaarisairaala, B, K, 1. kerros

Palvelun aukioloajat
  • Maanantai - Torstai 07:30 - 15:30
  • Perjantai 07:30 - 14:30

OmaKYS-palvelu

OmaKYS on sähköinen asiointitapa potilaan ja KYSin välillä. OmaKYSissä näet muun muassa omat ajanvarauksesi ja voit täyttää sähköisiä kyselyitä. Palvelun käyttö on maksutonta. OmaKYSissä ei näy potilaskertomustekstejä.

OmaKYSissä voit

* tarkastella tulevia ja lähimenneisyydessä olleita ajanvaraustietojasi KYSiin

* täyttää hoitoon liittyviä kyselyjä

* antaa biopankkisuostumuksen

* siirtyä Omavointi-, Omakanta- ja Terveyskylä-palveluihin.

OmaKYSiin kirjaudutaan Suomi.fi-tunnistuspalvelun kautta. Kirjautumiseen tarvitset henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset, mobiilivarmenteen tai varmennekortin. Huomioithan, että toisen henkilön puolesta asiointi ei ole vielä mahdollista.

Lisätiedot