Sisältöjulkaisija

Anna palautetta

Sisältöjulkaisija

Siirry OmaKysteriin

Navigointivalikko

Uutinen

Kysterin sähköisen ajanvarauksen mahdollisuudet ovat lisääntyneet kevään aikana

13.5.2022
Kysterin sähköisen ajanvarauksen mahdollisuudet ovat lisääntyneet kevään aikana. Uusina ajanvarausmahdollisuuksina OmaKysteriin on tullut kohdunkaulan syövän joukkoseulontanäyte (papa) sekä apuvälineen noutoaika ennen suunniteltua toimenpidettä. Kohdunkaulan syövän seulontanäyte on asiakkaalle...
Lue lisää
13.5.2022 Uutinen

Kysterin sähköisen ajanvarauksen mahdollisuudet ovat lisääntyneet kevään aikana

Kysterin sähköisen ajanvarauksen mahdollisuudet ovat lisääntyneet kevään aikana. Uusina ajanvarausmahdollisuuksina OmaKysteriin on tullut kohdunkaulan syövän joukkoseulontanäyte (papa) sekä apuvälineen noutoaika ennen suunniteltua toimenpidettä. Kohdunkaulan syövän seulontanäyte on asiakkaalle maksuton ja seulontaväli on 5 vuotta. Seulontavuorossa olevat saavat kotiin henkilökohtaisen kutsukirjeen seulontaan ja siinä on ohjeet sähköiseen ajanvaraukseen. Apuvälineen nouto ennen toimenpidettä tapahtuu entiseen tapaan oman terveyskeskuksen fysioterapeutilta ja samalla käynnillä asiakas saa ohjauksen apuvälineen käyttöön. Jos asiakas ei halua varata apuvälinenoutoon aikaa sähköisesti, hän voi noutaa ne edelleen yleisellä palveluajalla, jotka säilyvät ennallaan.

OmaKysteri on Kysterin alueen sähköisen asioinnin palvelu, jossa voit itse hallinnoida omia sähköisiä ajanvarauksiasi. Palvelussa on mahdollista varata, muokata ja perua palvelun kautta tehtyjä ajanvarauksia ympäri vuorokauden. Tällä hetkellä sähköinen ajanvaraus onnistuu OmaKysterissä koronanäytteenottoon sekä -rokotuksiin, kohdunkaulan syövän joukkoseulontanäytteisiin sekä apuvälineiden noutoon. Sähköisen ajanvarauksen mahdollisuuksia lisätään hiljalleen portaaliin. Palvelussa voit tarkistaa myös omat yhteystietosi ja päivittää niitä sekä antaa luvan sähköiseen asiointiin.

Kaikki ajankohtaiset