Sisältöjulkaisija

Anna palautetta

Sisältöjulkaisija

Navigointivalikko

Uutinen

Menna Kärnä kiinteistöhallinnon hankejohtajaksi

14.10.2022
KYSin kiinteistöhallinnon hankejohtajana on aloittanut syyskuun puolivälissä TtM Menna Kärnä.    Aiemmin Kärnä on työskennellyt suunnittelukoordinaattorin tehtävissä sairaalarakennushankkeissa KYSissä ja Pohjois-Karjalan keskussairaalassa. Kärnä on toiminut myös sairaanhoitajana...
Lue lisää
14.10.2022 Uutinen

Menna Kärnä kiinteistöhallinnon hankejohtajaksi

KYSin kiinteistöhallinnon hankejohtajana on aloittanut syyskuun puolivälissä TtM Menna Kärnä


 

Aiemmin Kärnä on työskennellyt suunnittelukoordinaattorin tehtävissä sairaalarakennushankkeissa KYSissä ja Pohjois-Karjalan keskussairaalassa. Kärnä on toiminut myös sairaanhoitajana Pohjois-Karjalan keskussairaalassa ja Joensuun terveyskeskussairaaloissa eri osastoilla ja poliklinikoilla sekä somatiikalla että psykiatrialla. Lisäksi hän on ollut mukana erilaisissa terveyspalveluiden suunnitteluun, johtoon ja kehittämiseen liittyvissä tehtävissä.

Kiinteistöhallinnon hankejohtajan tehtävänä on vuoden alussa käynnistyvän Pohjois-Savon hyvinvointialueen rakennushankkeiden toiminnallisen suunnittelun johtaminen. Hankejohtaja vastaa rakennusprojektien tarveselvityksistä, hankesuunnittelusta ja niiden toteutumisesta sekä ohjaa rakennushankkeiden eri työryhmien välistä yhteistyötä organisaation strategian suuntaisesti. Työhön kuuluu myös toiminnallisen suunnittelun ja toiminnan kehittäminen huomioiden asiakaslähtöiset hoito- ja palveluprosessit. Lisäksi hän johtaa tilojen käyttäjien ja tilasuunnittelun välistä yhteistyötä sekä edustaa tilaajaa eri rakennushankkeiden ohjaus- ja johtoryhmissä.

- Olemme kaikki uuden edessä hyvinvointialueelle siirryttäessä ja odotan innokkaana ja toiveikkaana päästä kehittämään työtäni ja toiminnallista suunnittelua maakunnan tasoisesti laajentuen nyt erikoissairaanhoidosta myös muille toimialueille. Olen todella iloinen ja onnellinen mahdollisuudesta edetä urallani ja tehdä töitä edelleen toiminnallisen suunnittelun parissa, jota olen saanut tehdä jo yli 13 vuoden ajan, Kärnä toteaa.

Hankejohtajan tehtävä tuli avoimeksi, kun KYS uudistuu -hankkeen hankejohtaja Kirsi Leivonen valittiin Pohjois-Karjalan hyvinvointialueen johtajaksi. 

Yhteystiedot: hankejohtaja Menna Kärnä, p. 044 717 6838, etunimi.sukunimi@kuh.fi

Kaikki ajankohtaiset