Miksi KYSiin?

KYSin hedelmöityshoitotiimi on ylpeä omasta työstään. Tiimiin kuuluu neljä lääkäriä, kolme hoitajaa, kaksi biologia ja neljä laboratoriohoitajaa.

Hoitohenkilökunta osaa kuuntelemisen taidon ja auttaa eteenpäin raskaassa elämänvaiheessa. Potilaat saavat yksilöllistä hoitoa kilpailukykyisin tuloksin.

Noin joka kolmas kaikista tuore- ja pakastealkionsiirroista johtaa kliiniseen raskauteen.

Muutimme uusiin tiloihin Kaarisairaalaan vuonna 2015. Nykyaikainen ja uusilla laitteilla varusteltu IVF-laboratoriomme toimii Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymän (ISLAB) alaisuudessa.

Kaikki solutyövaiheet suoritetaan puhdastiloissa, joiden olosuhteita monitoroidaan jatkuvasti. Seurattavia osa-alueita ovat muun muassa laboratoriotilojen ilmanpaine ja ilman puhtaus, inkubaattoreiden ja työskentely-tasojen lämpötilat, inkubaattoreiden hiilidioksidi- ja happipitoisuus ja hygieenisyys sekä viljelyliuosten pH-arvot.

Poliklinikkamme on valoisa ja avara. Lääkärit ja hoitajat työskentelevät työpareina vierekkäisissä huoneissa. Tämä mahdollistaa häiriöttömän tutkimustilanteen ja rauhallisen hetken informaation antamiselle niin, että molemmat tuovat oman osaamisensa potilaan hoitoon.

Tutkimuksiin ja hoitoon pääset terveyskeskus- tai yksityislääkärin lähetteellä.

Yhteystiedot

  • IVF-hoitajat, p. 017 172 718
    ma–to 12.30–14.30,
    pe 12.30–13.30
  • Spermalaboratorio,
    p. 044 717 8452
    ma–pe klo 7.30–15.00