Itseilmoittautuminen

Puijon sairaalassa potilaat voivat ilmoittautua vastaanotolle itseilmoittautumisautomaateilla Pääsairaalan, Sädesairaalan ja Kaarisairaalan aulatiloissa. Poikkeuksena ovat kliinisen fysiologian, isotooppilääketieteen ja neurofysiologian sekä röntgenin vastaanotot, joille ilmoittaudutaan yksiköiden omilla automaateilla Pääsairaalan 2. kerroksessa.

1. Lue viivakoodi KELA-kortista tai ajokortista.

2. Vaihtoehtoisesti voit myös kirjoittaa henkilötunnuksesi automaattiin käsin.

3. Automaatti näyttää seuraavaksi yhteystietosi. Tarkista, että ne ovat ajan tasalla. Otathan yhteyttä ilmoittautumisen henkilökuntaan, jos tiedoissasi on muutoksia! Siirry eteenpäin valitsemalla Seuraava.

4. Automaatti näyttää nyt Sinulle KYSissä varatun ajan / ajat. Mikäli sinulle on varattu useampi vastaanottoaika samalle päivälle, voit ilmoittautua niihin kaikkiin samalla kertaa. Poikkeuksena on kliinisen fysiologian, isotooppilääketieteen ja neurofysiologian sekä röntgenin ilmoittautuminen, joka on tehtävä aina pääsairaalan 2. kerroksessa näiden yksiköiden omilla automaateilla. Hyväksy valintasi painamalla Seuraava.

5. Saat automaatista tulosteen, josta näet vastaanoton sijainnin sairaala-alueella sekä kutsunumeron, jolla Sinut kutsutaan vastaanotolle. Voit nyt siirtyä vastaanoton odotustiloihin. Tervetuloa KYSiin!