Palvelut

Neuvonta

Infopiste sijaitsee pääsairaalan pääaulassa ja on auki arkisin kello 7 - 17 ja viikonloppuisin ja juhlapyhinä kello 9 - 16. Infopiste auttaa muun muassa seuraavissa asioissa:

  • Yleinen neuvonta
  • Potilaiden osastokyselyt
  • Puhelujen välittäminen iltaisin ja viikonloppuisin
  • Pysäköintiasiat
  • Vierashuoneet

Pääsairaalan ja Kaarisairaalan sisääntuloauloissa ovat myös potilaiden ilmoittautumispisteet. Henkilökunta opastaa automaattien käytössä arkipäivisin. Pääsairaalan opastuspiste on auki ma-pe kello 7 - 15, Kaarisairaalan opastuspiste  ma-to kello 7 - 15 ja pe klo 7 - 13.

Naulakko ja löytötavarat

Vuodeosastojen potilashuoneissa on lukollinen vaatekaappi jokaiselle potilaalle. Muille sairaalan asiakkaille on maksuttomia, lukollisia kaappeja sairaalan pääaulassa. Löytötavaroita säilytetään neuvonnassa kuukauden ajan. Sen jälkeen ne toimitetaan Kuopion poliisilaitoksen löytötavaratoimistoon.

Posti- ja pankkipalvelut

Postilaatikoita on Puijon sairaalan pääaulassa sekä ulkona pääsisäänkäynnin vieressä. Postin pakettiautomaatti sekä pankkiautomaatti löytyvät pääsairaalan aulasta.

Kahviot ja kaupat

Pääsairaalan aulassa toimii kaksi kahviota, Sanni ja Marleena. Ne tarjoavat herkullisia, mutta terveellisiä tuotteita - myös erityisruokavaliota noudattaville. Marleenassa tarjolla on myös lounasta. Myös Kaarisairaalan aulassa on kahvio.

Täyden palvelun kukkakauppa Kaunis Veera pääsairaalan aulassa tekee kauniit kukka-asetelmat osastoille ja kotiin. Kukkakaupasta saat myös yksilölliset hautavihkot ja -kukat sekä kukat häihin ja muihin juhliin. Tarjolla on lisäksi laaja valikoima lahjatarvikkeita sekä veikkauspalvelut.

Ravintola

Omaisilla on mahdollisuus ruokailla sairaalan henkilöstöravintoloissa. Ruokailu on maksullista. Ravintola Hilima palvelee pääsairaalassa ja ravintola Kaarre Kaarisairaalassa.

Kappeli

Kappeli sijaitsee Sädesairaalan 2. kerroksessa, käynti T-oven kautta.

Yhteystiedot

Kahvio Marleena

p. 044 711 3743
Avoinna ma–pe klo 7.30–18, la-su suljettu
Lounaslista (pdf)

Kauppa-kahvio Sanni

p. 044 711 3739
Avoinna ma–pe klo 9–17
(kauppa avoinna, kahvio suljettu),
la–su klo 11–16

Kukkakauppa Kaunis Veera
Avoinna ma–pe klo 9–17, la–su 11–16
p. 044 711 3744

Oiva elinkeinoviraston valvontatulokset

Ravintolat

Lounasravintola Hilima, Pääsairaala
Lounas ma–pe klo 10–14,
la–su suljettu
Rak. 1, T-käytävä, 2. krs.

Lounasravintola Kaarre, Kaarisairaala
p. 044 426 0792

Kaarteen kahvio
ma–pe 7.45–14.00

Kaarteen lounasravintola
ma–pe 10.00–14.00

Maksuvälineinä käyvät käteinen, pankkikortti ja yleisimmät luottokortit.

Kahvi- ja välipala-automaatit

Kahvi- ja välipala-automaatit sijaitsevat Pääsairaalassa päivystyksessä ja pääaulassa sekä Sädesairaalan 3. kerroksessa. Automaatit ovat toiminnassa 24/7.