Sädesairaala

Sädesairaalassa annetaan sädehoitoa ja suonensisäistä lääkehoitoa. Siellä sijaitsevat myös syöpätautien poliklinikka, palliatiivisen hoidon poliklinikka, lääkehoitopoliklinikka 1 ja hematologian poliklinikka sekä sairaalan kappeli.

Ilmoittautuminen

Tullessasi sädehoitoyksikköön ensikäynnille, ilmoittaudu sihteerille ilmoittautumisluukulla. Sädehoidon jatkokäynneillä ilmoittaudut sormenjälkitunnisteella.

Poliklinikoille ilmoittaudut automaateilla. Automaatit sijaitsevat yksiköiden tuloauloissa. Katso ohje itseilmoittautumiseen.

Näytä ensimmäiseksi ilmoittautumisautomaatin lukijalle viivakoodi joko kutsukirjeestäsi, Kela-kortistasi tai ajokortistasi. Jos sinulla ei ole mukana viivakoodillista asiakirjaa tai korttia, voit ilmoittautua syöttämällä henkilöturvatunnuksesi automaattiin.

Henkilökunta ohjaa tarvittaessa automaatin käytössä.

Yhteystiedot

Sädesairaala C, S-ovi (pääsisäänkäynti)
Kelkkailijantie 7

Käynti pääsairaalasta
Kävele pääaulasta K-aulan päähän ja nouse 2. kerrokseen, jossa on ovi Sädesairaalan sisäpihalle. Sisäpihalta kulje suoraan Kelkkailijantielle, käänny oikealle ja heti seuraavasta risteyksestä jälleen oikealle, Sädesairaalan pääovelle.

Pysäköinti
Asiakaspysäköinti on KYSin Sädeparkissa, Kelkkailijantie 9:ssä.

Kappeli
Kappeli sijaitsee Sädesairaalan (rak. 7) 2. kerroksessa, käynti T-oven kautta.