Ammattilaiset KYSin extranet banneri

kuva tietokoneen näppäimistöstä

Breadcrumb

Ammattilaiset KYSin extranet sisältö

Extranetin ylläpito päättyy 31.8.2022

KYSin extranet suljetaan 31.8.2022. Muut tiimityön mahdollistavat tietojärjestelmät ovat syrjäyttäneet extranet-palvelun.

Liitämme alkukesän aikana Terveydenhuollon ammattilaiset -työtilan nykyiset jäsenet  Microsoft Teamsin työtilaan, josta löydät terveydenhuollon ammattilaisten ohjeet sekä linkit muihin palveluihin kuten extranetissäkin.

Saat ilmoituksen sähköpostiisi, kun sinut on liitetty Teamsiin ja pääset heti palvelun käyttäjäksi. Yleinen-välilehden vierestä löydät ohjeet sekä muut välilehdet.

Teamsissa vaihda organisaatio nimesi alta (sivun ylälaidassa oikealla) avautuvasta valikosta Pohjois-Savon sairaanhoitopiiriksi, mikäli olet muusta organisaatiosta kuin PSSHP:stä.

Kun sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä viestinta(at)kuh.fi

Jos haluat liittyä uutena jäsenenä Terveydenhuollon ammattilaiset -tiimiin, täytä linkistä löytyvä lomake. Ilmoituksen tiimiin liittymisestä saat sähköpostiisi.

Terveydenhuollon ammattilaiset -tiimiin on koottu muun muassa potilasohjeet ja ravitsemuskäsikirja. Tiimiin voi liittyä jäseneksi kuka vain terveydenhuollon ammattilainen.