Публикатор

Anna palautetta

Публикатор

Siirry OmaKYSiin

Navigation Menu

Ortopedian ja käsikirurgian palvelut

Tutkimme ja hoidamme tuki- ja liikuntaelinsairauksien vammoja ja sairauksia. Yksikössä on poliklinikka-, osasto-, apuväline- ja leikkaustoimintaa. Ortopedisen päiväkirurgian lisäksi KYSin erityisvastuualueen vaativa käsikirurgia, jalkakirurgia ja tähystyskirurgia, esimerkiksi lonkkanivelen tähystykset on keskitetty Kuopion yliopistolliseen sairaalaan.

Leikkaustoiminnassa noudatetaan leikkauksesta kotiin -hoidon periaatteita. Osastopotilaat ovat 10-paikkaisella viikko-osastolla, joka on avoinna maanantaiaamusta perjantai-iltaan. Yksikössä tekevät työtään myös ortopediaan perehtyneet toiminta- ja fysioterapeutit.

Toimi näin

Tarvitset lääkärin lähetteen voidaksesi tulla kiireettömään erikoissairaanhoitoon sekä laboratorio-, kuvantamis- tai muuhun tutkimukseen. Voit valita hoitopaikkasi yhdessä hoitavan lääkärin kanssa.

Hakeudu sairastuessasi omaan terveyskeskukseesi, työterveysasemallesi tai yksityislääkärille. Lääkäri kirjoittaa sinulle lähetteen sairaalaan tutkimuksiin tai hoitoon, jos sairauden hoito sitä edellyttää.

Äkillisissä sairaustapauksissa voit tulla päivystykseemme ilman lähetettä. Soita ympärivuorokautiseen neuvontanumeroon 116117 aina ennen kuin tulet päivystykseen.

Ortopedian poliklinikka

Puhelinasiointi tekonivelkirurgian, selkäkirurgian, ortopedian, traumatologian ja käsikirurgian poliklinikan ajanvarausasioissa ja leikkausjonotiedusteluissa.

Poliklinikan ajanvarausasiat
  • Понедельник - Пятница 08:00 - 14:00
Ajanvaraus- ja leikkausjonotiedustelut, osastosihteeri
  • Понедельник - Пятница 08:00 - 14:00
Terveydentilaan liittyvät asiat ja tiedustelut , sairaanhoitaja
  • Понедельник - Пятница 08:00 - 14:00

Ortopedian osasto

Voit olla yhteydessä osastoon puhelimitse

Kuopion yliopistollinen sairaala

Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa korkeatasoista hoitoa kaikilla lääketieteen erikoisaloilla, tekee kansainvälisesti arvostettua tutkimusta ja kouluttaa tulevaisuuden huippuosaajia.

Sairaalan tärkein tehtävä on antaa potilaille parasta mahdollista hoitoa. Ennen kaikkea KYS onkin sairaala, jonka potilaat ovat mielipidetiedustelujen mukaan erittäin tyytyväisiä saamaansa hoitoon.

Sairaalan potilaaksi pääset kiireettömissä tilanteissa lääkärin lähetteellä esimerkiksi terveyskeskuksesta, työterveyshuollosta, toisesta sairaalasta tai yksityislääkäriasemalta. Tutkimuksia ja hoitoja tehdään sekä poliklinikoilla että vuodeosastoilla. Kiireellisiä päivystystilanteita varten sairaala toimii ympäri vuorokauden.

Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri huolehtii alueensa 247 000 asukkaan erikoissairaanhoidosta ja lähes miljoonan itä- ja keskisuomalaisen erityistason erikoissairaanhoidosta Kuopion yliopistollisessa sairaalassa.

Osoite

Puijonlaaksontie 2, 70210 KUOPIO

Muut yhteystiedot

Puhelin

* Ortopedian poliklinikka, Puijon sairaala, Kaarisairaala, B, K, 1. kerros * Ortopedian osasto, Puijon sairaala, Pääsairaala, D, 3. kerros

OmaKYS-palvelu

OmaKYS on sähköinen asiointitapa potilaan ja KYSin välillä. OmaKYSissä näet muun muassa omat ajanvarauksesi ja voit täyttää sähköisiä kyselyitä. Palvelun käyttö on maksutonta. OmaKYSissä ei näy potilaskertomustekstejä.

OmaKYSissä voit

* tarkastella tulevia ja lähimenneisyydessä olleita ajanvaraustietojasi KYSiin

* täyttää hoitoon liittyviä kyselyjä

* antaa biopankkisuostumuksen

* siirtyä Omavointi-, Omakanta- ja Terveyskylä-palveluihin.

OmaKYSiin kirjaudutaan Suomi.fi-tunnistuspalvelun kautta. Kirjautumiseen tarvitset henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset, mobiilivarmenteen tai varmennekortin. Huomioithan, että toisen henkilön puolesta asiointi ei ole vielä mahdollista.