Публикатор

Anna palautetta

Публикатор

Siirry OmaKYSiin

Navigation Menu

Potilasasiamiehen palvelut

Potilasasiamies toimii oikeuksiesi edistämiseksi ja toteuttamiseksi ohjaamalla ja neuvomalla hoitoon ja kohteluun liittyvissä asioissa. Kun potilas on tyytymätön saamansa hoitoon tai kohteluun hän voi ottaa yhteyttä terveydenhuollon toimintayksikön potilasasiamieheen ja saada neuvoa asiansa selvittämiseksi. Potilasasiamies ei ota kantaa hoidon laatuun.

Toimi näin

Kysy ohjeita ja neuvoja soittamalla potilasasiamiehen puhelimeen soittoajalla tai jättämällä viestin vastaajaan.

Potilasasiamies

Saat ohjeita ja neuvoja terveydenhuollon asiakkaan oikeuksiin liittyvistä asioista potilasasiamieheltä. Potilasasiamiehen tavoitat puhelimitse soittoajalla tai jättämällä soittopyynnön vastaajaan. Sovi tapaamiset ajanvarauksella.

Soittoajat
  • Понедельник - Четверг 08:00 - 15:00
  • Пятница 08:00 - 14:00

Kuopion yliopistollinen sairaala

Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa korkeatasoista hoitoa kaikilla lääketieteen erikoisaloilla, tekee kansainvälisesti arvostettua tutkimusta ja kouluttaa tulevaisuuden huippuosaajia.

Sairaalan tärkein tehtävä on antaa potilaille parasta mahdollista hoitoa. Ennen kaikkea KYS onkin sairaala, jonka potilaat ovat mielipidetiedustelujen mukaan erittäin tyytyväisiä saamaansa hoitoon.

Sairaalan potilaaksi pääset kiireettömissä tilanteissa lääkärin lähetteellä esimerkiksi terveyskeskuksesta, työterveyshuollosta, toisesta sairaalasta tai yksityislääkäriasemalta. Tutkimuksia ja hoitoja tehdään sekä poliklinikoilla että vuodeosastoilla. Kiireellisiä päivystystilanteita varten sairaala toimii ympäri vuorokauden.

Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri huolehtii alueensa 247 000 asukkaan erikoissairaanhoidosta ja lähes miljoonan itä- ja keskisuomalaisen erityistason erikoissairaanhoidosta Kuopion yliopistollisessa sairaalassa.

Osoite

Puijonlaaksontie 2, 70210 KUOPIO

Muut yhteystiedot

Puhelin

Puijon sairaala, rakennus 6, 6. kerros Puijon sairaala, rakennus 5, 8. kerros