Terveyskylä toiminta

Terveyskylä

Tiedon tarve on suuri, kun sinä tai läheisesi sairastutte. Terveyskylä.fi on luotettava paikka saada tietoa ja verkkopalvelu on aina avoinna. Käyttöön tarvitset tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen ja verkkoyhteyden

Haluatko oppia lisää itsestäsi, kohentaa elintapojasi tai tietää enemmän sairauksista? Klikkaa terveyskylään, astu polulle ja askella omassa tahdissasi. Terveyskylä.fi

Terveyskylässä on 32 erilaista taloa, joista löydät tietoa ja tukea eri elämäntilanteisiin ja oireisiin. Talojen sisällöt täydentävät perinteistä sairaanhoitoa.

Terveyskylä on kansallinen sairaanhoidon asiantuntijoiden kehittämä erikoissairaanhoidon verkkopalvelu, jonka sisällöt ovat veloituksetta kaikkien käytössä.

Terveyskylässä on sinun omahoitoasi tukevia itsehoito-ohjelmia, muun muassa liikkumisen aloittaminen, syötkö sopivasti ja tupakoinnin lopettaminen hyvän hoidot tukena.

Omapolkuun voidaan liittää sairauskohtaisia digihoitopolkuja. KYSissä on rakennettu yhteistyössä asiakkaiden kanssa digihoitopolkuja esimerkiksi lasten- ja aikuisten diabetekseen sekä epilepsiaan. Digihoitopolku avataan sinua hoitavassa yksikössä. Tietoa Kysin digihoitopoluista.

Terveyskylää rakennetaan yhdessä  asiakkaiden, potilaiden, potilasjärjestöjen sekä korkeakoulujen kanssa. Päivitämme Terveyskylää viimeisimmän tiedon mukaiseksi, kehitämme sivustoa jatkuvasti käytettävämmäksi. Tavoitteemme on saada  Terveyskylä alueemme kaikkien asukkaiden tietoon.

Tervetuloa mukaan kehittämään Terveyskylää!

Terveyskylä toiminta yhteystiedot

Yhteystiedot
Terveyskylä KYS

terveyskyla@kuh.fi

Pasi Kuosmanen
Kehittämispäällikkö
p. 044 717 9358

Arja Harkio
KYS Terveyskylä tuotevastaava
p. 044 717 2339

Sanna Toivanen
KYS Terveyskylä tuotevastaava
p. 044 717 6686

 

”Terveyskylä on avoinna vuorokauden ympäri ja viikon jokaisena päivänä”

Twitter

Facebook