« Takaisin

KYSin uusien palvelukeskusten johtajanimitykset

KYSin uusien palvelukeskusten johtajanimitykset

Sairaanhoitopiirin johtaja Risto Miettunen on tänään 12.9. nimittänyt johtajat 1.1.2018 aloittaviin palvelukeskuksiin.

  1. Taseyksiköiden palvelukeskuksen johtajaksi on nimetty ylilääkäri, sydänkeskuksen palvelukeskuksen johtaja Heikki Miettinen, synt.1960.   Miettisellä on pitkä kokemus klinikkaylilääkärin tehtävistä ja  yli vuoden kokemus palveluyksikön johtajana.
  2. Operatiivisen palvelukeskuksen johtajaksi on nimetty apulaisylilääkäri, aistinelinsairauksien palveluyksikön johtaja Tatu Kemppainen,synt. 1970. Hänellä on kokemusta sairaalan toimintamallien uudistamisesta tietohallinnon vastuulääkärinä ja noin vuoden kokemus palveluyksikön johtajana. Lisäksi hän on parhaillaan johtamisen eMBA koulutuksessa.
  3. Medisiinisen palvelukeskuksen johtajaksi on valittu  apulaisylilääkäri Marjo Kervinen, synt. 1963. Hänellä on johtamiskokemusta Joensuun kaupungin avohoidon ylilääkärinä ja KYSin sisätautien klinikan hallinnollisena apulaisylilääkärinä. Lisäksi Kervisellä on hallinnon pätevyys vuodelta 2001 ja turvallisuusjohtamisen eMBA tutkinto.
  4. Mielenterveys ja hyvinvointi palveluyksikön  johtajaksi on valittu ylilääkäri  Heimo Viinamäki, synt. 1956. Hänellä on vuosikymmenien kokemus johtamisesta ja hyvä näkemys palvelukeskuksen asioista.
  5. Akuutti palvelukeskuksen johtajaksi on valittu ylilääkäri Jouni Kurola, synt. 1963. Hän on toiminut pitkään ensihoitopalvelun johtajana ja vuoden 2017 alusta lähtien myös päivystyksen ja tehohoidon johtajana.