« Takaisin

KYSissä kuvattiin Elossa 24h -ohjelmaa

KYSissä kuvattiin Elossa 24h -ohjelmaa

KYSissä taltioitiin 20.9. toisen tuotantokauden Elossa 24h-tositv-ohjelmaa. Kuvauksia tehtiin muun muassa päivystyksessä, leikkaussaleissa, silmätautien poliklinikalla ja epilepsiakeskuksessa.

Aamun ensimmäisiä kuvauskohteita KYSissä oli erikoislääkäri Pirjo Käkelän tekemä lihavuusleikkaus.

Kuvassa toimittaja Minna-Ella Aaltonen, kuvaaja Petri Heikkilä, äänittäjä Tomi Nuotio ja erikoislääkäri Pirjo Käkelä.Kuvassa toimittaja Minna-Ella Aaltonen, kuvaaja Petri Heikkilä, äänittäjä Tomi Nuotio ja erikoislääkäri Pirjo Käkelä.
Tarja Säynevirta haluaa ohjelmassa esiintymisellään tuoda esille kuntoutusosaston henkilökunnan arvokasta työtä, joka on julkisuudessa jäänyt vähälle huomiolle.

- Kunnioitan työntekijöitä ja heidän osaamistaan. Todella hyvän avun olen täältä saanut. Täällä on ollut aikaa ihmisen kohtaamiseen. Kuntoutuminen on hidasta ja siinä tehdään yhteistyötä monen eri ammattiryhmän kanssa. Täällä minua on rohkaistu ja tuettu valtavasti, Säynevirta kiittelee.  

Tänään toimintaterapiassa harjoitellaan kahvipussin avaamista ja porkkanan kuorimista.

Tykötarpeita tutkimassa Minna-Ella Aaltonen (vas.), toimintaterapeutti Anne Marin ja Tarja Säynevirta. Tykötarpeita tutkimassa Minna-Ella Aaltonen (vas.), toimintaterapeutti Anne Marin ja Tarja Säynevirta.

Kuvaaja Andy Leppälä ja assistentti Aapo Väänänen kuvaavat ja haastattelevat ylilääkäri Kai Kaarnirantaa.