« Takaisin

Lelulahjakortti syöpälapsille

Lelulahjakortti syöpälapsille

OP Asiakaspalvelut Oy:n henkilöstö Kuopiosta on lahjoittanut KYSin lasten veri- ja syöpätautien osastolle 120 euron lahjakortin lelukauppa Partaselle. Tiimipäällikkö Riitta Kolari ja valmentaja Reea Pitkänen kertovat, että henkilökunta on kerännyt varat keskuudestaan.

– OP Ryhmä viettää Suomi 100 -vuoden kunniaksi vapaaehtoistyön ja muun auttamisen teemavuotta, ja tämä oli meidän kortemme kekoon. Lisäksi voimme käyttää yhden palkallisen työpäivän vapaaehtoistyöhön haluamassamme kohteessa, Riitta Kolari kertoo.

Osastonhoitaja Tarja Luoma-Kyyny-Leppänen, erikoislääkäri Tuuli Pöyhönen ja lastentarhanopettaja Heli Wouters ottivat lahjoituksen vastaan kertoen OP:n väelle osaston arjesta.

– Meillä on kaikenikäisiä lapsia vauvoista alkaen, ja vanhimmat seurannassa olevat ovat jo täysi-ikäisiä, ja hoitojaksot ovat pitkiä. On hienoa, että lahjoitusten avulla saamme tänne jokaisen ikätasolle sopivaa tekemistä, Tuuli Pöyhönen kiittää.

Heli Wouters (vas.), Tarja Luoma-Kyyny-Leppänen, Riitta Kolari, Reea Pitkänen ja Tuuli Pöyhönen.Heli Wouters (vas.), Tarja Luoma-Kyyny-Leppänen, Riitta Kolari, Reea Pitkänen ja Tuuli Pöyhönen.