« Takaisin

Sairaanhoitopiirille uusi valtuusto ja hallitus

Sairaanhoitopiirille uusi valtuusto ja hallitus

Sairaanhoitopiirin luottamushenkilöiden johdossa jatkavat samat miehet kuin edellisellä valtuustokaudella eli Kari Ojala ja Markku Rossi. Uusi luottamushenkilöstö jatkaa vuoden 2019 loppuun asti eli sote-uudistukseen asti.

Sairaanhoitopiirin uusi valtuusto kokoontui ma 16.10.2017 ensimmäistä kertaa ja valitsi puheenjohtajakseen  edelleen Kari Ojalan (kok.) Siilinjärveltä ja hallituksen puheenjohtajaksi Markku Rossin (kesk.) Kuopiosta.

Hallituksen varapuheenjohtajana jatkaa Minna Reijonen (ps.) Kuopiosta. Valtuuston varapuheenjohtajisto kuitenkin uudistui, sillä 1. varapuheenjohtajaksi valittiin Heikki Alanen (sdp.) Varkaudesta ) ja 2. varapuheenjohtajaksi Elsi Katainen (kesk.) Pielavedeltä.

Hallituksen jäsenet

Hallitukseen uusina jäseninä valtuusto valitsi Aino Kanniaisen (kesk.) Leppävirralta, Riitta Savolaisen (sdp.) Sonkajärveltä, Pekka Pollarin (sdp.) Kuopiosta ja Erkki Virtasen (vas.) Kuopiosta.  Pollari ja Virtanen ovat olleet aiemminkin sairaanhoitopiirin hallituksessa, mutta ei viime kaudella.

Edellisen hallituksen jäsenistä valtuusto valitsi jatkamaan Leena Kaulamon (kok.) Leppävirralta, Jaakko Kekonin (kok.) Kuopiosta ja Riikka Pirkkalaisen (kesk.) Iisalmesta.

Itä-Suomen yliopisto valitsemina edustajina hallituksessa jatkavat Jussi Kauhanen ja Jukka Pelkonen.

Tarkastuslautakunnan jäsenet

Valtuusto valitsi tarkastuslautakunnan puheenjohtajaksi edelleen Ilkka Ranisen (kok.) Kuopiosta ja varapuheenjohtajaksi Iivo Polven (vas.) Iisalmesta. Muut tarkastuslautakunnan jäsenet ovat Heikki Haatainen Vesannolta, Sanna Kauppinen Iisalmesta ja Terttu Kolari Tuusniemeltä.