« Takaisin

Syksyn 2017 vertaistuki-iltamat Lasten ja nuorten klinikalla

Vertaistuki-iltamat Lasten ja nuorten klinikalla

KYSin Lasten ja nuorten klinikalla järjestetään vertaistuki-iltamia, jotka on suunnattu kaikille pitkäaikaissairaiden, vammaisten ja muiden erityistä tukea tarvitsevien lasten vanhemmille – niin sairaalassa kuin kotona olevien lasten. Illoissa on mukana myös asiantuntija keskustelemassa teemasta. Tervetuloa kuuntelemaan, keskustelemaan ja jakamaan kokemuksia!

Tilaisuudet järjestetään Kuopion yliopistollisessa sairaalassa lastenneurologian yksikkö 3402:n tiloissa (S-aula, 10. krs.).

  • Tiistaina 31.10.2017 klo 18-20: Lapsen rentoutumisen tukeminen hieronta välineenä. Ilmoittautuminen 27.10. mennessä.
  • Tiistaina 28.11.2017 klo 18-20: Haastavan käyttäytymisen hallinta perheessä - käytännön keinoja. Ilmoittautuminen 21.11. mennessä.

Tilaisuuksissa on kahvi-/mehutarjoilu. Lastenhoidon ja tarjoilujen järjestämiseksi ilmoittautuminen vertaistuki-iltamiin: jonna.suhonen@kvtl.fi / 050 5288 394.

Tilaisuudet järjestävät yhteistyössä KYSin lasten ja nuorten klinikka, Leijonaemot ry, Epilepsialiitto, Kehitysvammaisten Tukiliitto, TATU ry, Kevyt, Lihastautiliitto, Munuais- ja maksaliitto, Suomen CP-liitto, Aivoliitto ja Savon YTRY. Vertaistuki-iltamia tukee VLK ry.