« Takaisin

Tietosuojavastaava palvelee maanantaisin

Tietosuojavastaava palvelee maanantaisin

Veli-Matti Lammentausta vastaa kansalaisten kysymyksiin KYSin tietosuoja-asioista.Veli-Matti Lammentausta vastaa kansalaisten kysymyksiin KYSin tietosuoja-asioista.KYSin tietosuojapalvelut hoidetaan elokuun loppuun asti ostopalveluna Istekistä. Istekin tietoturva-asiantuntija Veli-Matti Lammentausta työskentelee tietosuojavastaavana KYSissä yhden päivän viikossa ja palvelee tietosuoja-asioissa maanantaisin klo 9–15. Myös puhelimitse ja sähköpostitse hän on tavoitettavissa tuona aikana.

– Näkyvin osa työtäni ovat ehkä lokitietojen tarkastuspyynnöt, joiden läpi käyminen kuuluu minulle. Lisäksi vastaan potilastietojen ja henkilötietojen käsittelyyn liittyviin kysymyksiin, Veli Matti Lammentausta kertoo.

Lammentausta mainitsee työnsä olevan varsin liikkuvaa: suurin osa työviikosta menee Istekin tehtävissä Tampereella ja Helsingissä, joten KYSin asioiden parissa hän on ainoastaan sopimuksen mukaisesti maanantaisin.

Veli-Matti Lammentaustan yhteystiedot KYSin tietosuoja-asioissa ovat seuraavat: p. 044 717 2082 ja sähköposti etunimi.sukunimi@kuh.fi. Istekin kautta näiden asioiden yhteydenotot eivät välity.