« Takaisin

Vehmersalmelaiset tempaisivat huiman summan syöpälasten hyväksi

Vehmersalmelaiset tempaisivat huiman summan syöpälasten hyväksi

Vehmersalmella hyväntekeväisyyskonsertti KYSin lasten veri- ja syöpätautien osaston hyväksi on jo pitkä perinne: tämänvuotinen konsertti oli järjestyksessä seitsemästoista.

Lahjoittajien puolelta mukana oli edustava joukko yritysten ja yhteisöjen väkeä. Lahjoittajien puolelta mukana oli edustava joukko yritysten ja yhteisöjen väkeä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

– Lahjoitussumma 16 500 euroa saatiin kokoon pääsylipputuloina sekä sponsoreiden lahjoituksina. Tapahtumaa tukemassa oli iso joukko pohjoissavolaisia yrityksiä ja yhteisöjä. Paikalla konsertissa Janne Tulkkia kuuntelemassa oli noin 800 henkeä, tapahtuman järjestäjä Jaana Koistinen kertoo.

Mukana auttamassa olivat Hallan Pappojen perinnemopoilijat, jotka omalla tempauksellaan saivat kokoon 1500 euroa. Puuhamies Timo Pernu kertoo, että konserttipaikalla Vehmersalmen Laivarannassa mopoilleet 30 pappakerholaista laittoivat itse pottiin 50 euroa jokainen, sillä yritysvieraita ei tällä kertaa joukossa ollut. Seuraavan kerran pappamopoilijat saapuvat ilahduttamaan KYSin syöpälapsia perinteisellä jouluvierailullaan. Hallan Pappojen mukana oli jälleen kerran myös taikuri Matti Koistinen, joka hämmästytti ja hauskuutti niin lapsia kuin vanhempiakin ilmapalloeläimillä sekä kortti- ja narutempuilla.

Hallan Pappojen shekki sai hymyn huulille. Lahjoitusta ojentamassa pappakerholaisten edustaja Timo Pernu. Hallan Pappojen shekki sai hymyn huulille. Lahjoitusta ojentamassa pappakerholaisten edustaja Timo Pernu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lahjoitukset vastaanotti KYSin Lasten ja nuorten klinikan johtaja, ylilääkäri Pekka Riikonen, joka kertoi olevansa erittäin iloinen ja onnellinen siitä, että vehmersalmelaisten perinne elää ja voi hyvin.

– Siirrymme ensi vuonna remontin tieltä toiseen rakennukseen, jossa meillä on huomattavasti isommat tilat vanhemmille sekä runsaammin leikkitilaa lapsille. Raha tulee tarpeeseen näiden tilojen kalustamisessa ja sisustamisessa. Näin saamme hankittua kaikenlaista hyödyllistä kahvinkeittimestä alkaen, Pekka Riikonen kertoi lahjoittajille.

22.7. pidetyn konsertin toinen vastuullinen järjestäjä Auvo Holopainen toi terveiset kesäiseltä Vehmersalmelta, jossa konsertin aikaan oli kuluneelle kesälle poikkeuksellisesti sääkin suosinut tapahtumaa ja Janne Tulkki oli antanut kaikkensa hyvälle asialle.

Pekka Riikonen otti osaston puolesta vastaan lahjoitukset ja terveiset Vehmersalmelta. Pekka Riikonen otti osaston puolesta vastaan lahjoitukset ja terveiset Vehmersalmelta.

 

 

Auvo Holopainen on osastolla tuttu ja odotettu vieras. Auvo Holopainen on osastolla tuttu ja odotettu vieras.