« Takaisin

Viileät vieraat kesän alkuun

Viileät vieraat kesän alkuun

KalPan hopeamitalistit kävivät keskiviikkona 7.6. tervehtimässä KYSin lapsipotilaita. Jääkiekkohenkiset tuliaiset olivat tervetulleita kesän kynnykselläkin.

Lasten veri- ja syöpätautien osastolla sekä lasten ja nuorten osastolla vierailleet kiekkoilijat tapasivat innokkaita nuoria faneja, kuten kaksivuotiaan lapinlahtelaisen Veetin, joka oli tehnyt hopeajoukkueelle onnittelukortinkin. Veeti äiteineen sai nimmareilla varustetun Suomen maajoukkueen pelipaidan sekä pääsi yhteiseen valokuvaan idoleiden kanssa.

Iloisen yllätyksen koki myös Liisa 9 v., jonka synttäreiden kunniaksi KalPan miehet kajauttivat onnittelulaulun. Seuraavasta huoneesta löytyi innokas SaPKon kannattaja, 10-vuotias savonlinnalainen Väinö. Väinön kanssa yhteinen sävel löytyi, kun kävi ilmi, että hopeamiehistä peräti kaksi, Alexander Ruuttu ja Mikko Nuutinen, olivat aiemmin pelanneet SaPKon paidassa.

KalPan vierailut KYSin lastenosastoilla ovat aina odotettuja, ja seuraavan kerran kiekkoilijoita nähdään lapsipotilaita tervehtimässä syksyllä.

– Pyrimme kierrättämään vierailuvuoroja niin, että mahdollisimman moni pelaaja pääsee käymään KYSillä, KalPan markkinointipäällikkö Paula Seppänen kertoo.

Veeti Hassinen ja äiti Maiju Ruotsalainen saivat arvovieraita. Pelaajat vasemmalta Mikko Nuutinen, Santeri Lukka, Alexander Ruuttu ja Mikael Seppälä.Veeti Hassinen ja äiti Maiju Ruotsalainen saivat arvovieraita. Pelaajat vasemmalta Mikko Nuutinen, Santeri Lukka, Alexander Ruuttu ja Mikael Seppälä.

KalPan pelaajien nimmarit ja maajoukkueen pelipaidat olivat kysyttyä tavaraa. Myös Ruusteri-maskotti kynäili puumerkkinsä paitaan.KalPan pelaajien nimmarit ja maajoukkueen pelipaidat olivat kysyttyä tavaraa. Myös Ruusteri-maskotti kynäili puumerkkinsä paitaan.Lapset pääsivät omin käsin tutustumaan pelaajien hopeamitaleihin.Lapset pääsivät omin käsin tutustumaan pelaajien hopeamitaleihin.