Takaisin

Vertaistuki-iltamat Lasten ja nuorten klinikalla

KYSin Lasten ja nuorten klinikalla järjestetään vertaistuki-iltamia, jotka on suunnattu kaikille pitkäaikaissairaiden, vammaisten ja muiden erityistä tukea tarvitsevien lasten vanhemmille – niin sairaalassa kuin kotona olevien lasten. Illoissa on mukana myös asiantuntija keskustelemassa teemasta. Tervetuloa kuuntelemaan, keskustelemaan ja jakamaan kokemuksia!

Maaliskuussa vanhempien vertaistuki-iltamien aiheena on: Lapselle merkityksellinen arki – Metkut-väline. Tilaisuudessa on mukana fysioterapian lehtori, TtM, ft Anu Kinnunen. Jos mahdollista, ota mukaan tabletti tai iPad.

Iltamat järjestetään KYS:n Lasten ja nuorten klinikalla (lasten neurologian yksikön 3402:n tiloissa) tiistaina 27.3.2018 klo 18–20.

Ilmoittautumiset 23.3. mennessä: jonna.suhonen@tukiliitto.fi  tai p. 050 5288 394.

Tilaisuudet järjestetään Kuopion yliopistollisessa sairaalassa lastenneurologian yksikkö 3402:n tiloissa (S-aula, 10. krs.). Paikalla on kahvi-/mehutarjoilu.

Tilaisuudet järjestävät yhteistyössä KYSin lasten ja nuorten klinikka, Leijonaemot ry, Epilepsialiitto, Kehitysvammaisten Tukiliitto, TATU ry, Kevyt, Lihastautiliitto, Munuais- ja maksaliitto, Suomen CP-liitto, Aivoliitto ja Savon YTRY.