Kys Syövänhoitokeskus

KYS Syövänhoitokeskus on alueellinen syövän hoidon, tutkimuksen ja koulutuksen kokoava verkosto-organisaatio organisaatio. KYS Syövänhoitokeskukseksi nimitetään yhteisesti kaikkia niitä yksiköitä, joissa Kuopion yliopistollisessa sairaalassa (KYS) ja Itä-Suomen yliopistossa (UEF) hoidetaan tai tutkitaan syöpää.

Lue lisää

Toiminta

Potilaalle

KYS Syövänhoitokeskus vastaa syöpää sairastavien potilaiden hoidosta PSSHP:ssä ja KYS ervalla.

Potilaalle

Tutkijoille ja ammattilaisille

KYS Syövänhoitokeskukseen kuuluu laaja syövän hoidon ja tutkimuksen osaajien verkosto, jossa yhdistyy eri erikoisalojen asiantuntijuus sekä ammattitaito.

Tutkijoille ja ammattilaisille

Opiskelijoille

KYS on yksi Suomen johtavista opetussairaaloista. KYS syövän hoidon yksiköissä lääketieteen sekä sosiaali-ja terveydenhuollon opiskelijoilla on erinomaiset mahdollisuudet perehtyä syövän diagnostiikkaan ja hoitoon sekä monialaiseen yhteistyöhön.

Opiskelijoille

Syövän hoito

Syöpä ei ole vain yksi sairaus, vaan suuri joukko erilaisia syöpätauteja. KYS Syövänhoitokeskuksessa hoito perustuu uusimpiin näyttöön perustuviin tutkimus- ja hoitomenetelmiin. Potilaiden hoito suunnitellaan aina yksilöllisesti ja hoitoa toteutetaan moniammatillisesti, jolloin hoidossa yhdistyy useiden erikoisalojen ammattitaito ja asiantuntijuus.

Lue lisää

Poiminnat

Ajankohtaista

Lue ajankohtaiset tiedotteet ja uutiset.

Ajankohtaista

Syövän hoitopalvelut

KYSissä syöpätauteja hoidetaan syöpäkeskuksen lisäksi useissa eri erikoisalojen yksiköissä.

Hoitopalvelut

FICAN East

Itäinen Syöpäkeskus eli FICAN Eastin koordinoi ja ohjaa syövän diagnostiikkaa ja hoitoa sekä edistää syöpätutkimusta KYSin erityisvastuualueella.

FICAN East