Takaisin

Koronarokotukset laajenevat Leppävirralla yli 16-vuotiaisiin sekä yli 12-vuotiaiden riskiryhmiin kuuluvien rokotuksiin

Koronarokotukset laajenevat Leppävirralla yli 16-vuotiaisiin, sekä yli 12-vuotiaiden riskiryhmiin kuuluvien rokotuksiin

Tällä hetkellä on käynnissä yli 30- vuotiaiden koronarokotukset. Rokotettavat varaavat ajan sähköisestä ajanvarauksesta tai puhelimitse. Rokotus tapahtuu ajanvarauksella Vesileppis Areenalla. Etenemme rokotuksissa THL:n ohjeistuksen mukaisesti.

Rokotukset jatkuvat kaikkien yli 16 - vuotiaiden rokottamisella.

Rokotetta tulee rajoitetusti kerralla. Rokotusaikoja voi varata vain sähköisesti. Sähköinen ajanvaraus on avautunut kaikille yli 16 -vuotiaille sivustolla  www.kysteri.fi   https://www.psshp.fi/web/kysteri     Kun aikoja ei enää ole, ajanvaraus sulkeutuu.

Uusia aikoja avataan sitä mukaa, kun rokotteita saadaan.

Kun varaat aikaa sähköisesti huomioi, että rokotuspaikkoja Vesileppis Areenalla on neljä. Joten valitse itsellesi vastaanottajakohdasta rokotuspiste sekä sopivin kellonaika (se näyttää kyseisen rokotuspisteen vapaat ajat).

Huomioithan aikaa varatessasi, että tehosterokote on tasan 12 viikon päästä samaan kellon aikaan kuin ensimmäinen rokote.

 

Rokotukset jatkuvat riskiryhmien yli 12-vuotiaiden rokottamisella. Rokotetta tulee rajoitetusti kerralla, joten

aikoja voi varata puhelinnumerosta 044 7178522 :

to 1.7. klo 9-13                  Kaikki riskiryhmään 1* kuuluvat tai riskiryhmään 2* kuuluvat

Soitamme kaikille soittopyynnön jättäneille. Takaisinsoitto ei välttämättä tule samana päivänä vaan soitamme sitä mukaa, kun rokoteaikoja on.

Seuraavista ajanvarausajoista ilmoitetaan taas erikseen Kysterin nettisivuilla, Leppävirran kunnan nettisivuilla sekä paikallislehdessä.

*Riskiryhmään 1 kuuluvat yli 12- vuotiaat, vakavalle koronavirustaudille erittäin voimakkaasti altistavat sairaudet: elinsiirto tai kantasolusiirto, aktiivisessa hoidossa oleva syöpätauti, vaikea puolustusjärjestelmän häiriö, vaikea krooninen munuaissairaus, vaikea krooninen keuhkosairaus, lääkehoitoinen tyypin 2 diabetes, Downin oireyhtymä. Ryhmään kuuluvat astmaatikot, jotka ovat käyttäneet viimeisen vuoden aikan kortikosteroidilääkitystä suun kautta tablettina. Nämä vaikeahoitoista astmaa sairastavat rokotetaan ryhmässä 1 (vaikealle koronavirustaudille erittäin voimakkaasti altistava sairaus tai tila) ja muut astmaatikot ryhmässä 2 (vaikealle koronavirustaudille altistava sairaus tai tila).

*Riskiryhmään 2 kuuluvat yli 12- vuotiaat, joilla on vaikealle koronavirustaudille altistava sairaus tai tila: jatkuvaa lääkitystä vaativa astma, vaikea sydänsairaus, hengitystä haittaava neurologinen sairaus tai tila, immuunipuolustusta heikentävä lääkehoito autoimmuunisairauteen, vaikea krooninen maksasairaus, tyypin 1 diabetes tai lisämunuaisten vajaatoiminta, uniapnea, psykoosisairaus, sairaalloinen lihavuus.

 

Seuraa ilmoitteluamme koronarokotuksista ja ajanvarausajoista Kysterin nettisivuilla, Leppävirran kunnan nettisivuilla sekä paikallislehdessä.