Takaisin

Koronarokotukset laajenevat Leppävirralla yli 30-vuotiaisiin

Tällä hetkellä on käynnissä yli 38- vuotiaiden koronarokotukset. Rokotettavat varaavat ajan sähköisestä ajanvarauksesta tai puhelimitse. Rokotus tapahtuu ajanvarauksella Vesileppis Areenalla. Etenemme rokotuksissa THL:n ohjeistuksen mukaisesti.


Rokotukset jatkuvat kaikkien yli 30-vuotiaiden rokottamisella. Rokotetta tulee rajoitetusti kerralla. Rokotusaikoja voi varata viikolla 25 ja 26 vain sähköisesti.

Sähköinen ajanvaraus on avautunut kaikille yli 30 -vuotiaille sivustolla  www.kysteri.fi   Kysteri - Kysteri (psshp.fi) Kun aikoja ei enää ole, ajanvaraus sulkeutuu. Uusia aikoja avataan sitä mukaa, kun rokotteita saadaan.

Kun varaat aikaa sähköisesti huomioi, että rokotuspaikkoja Vesileppis Areenalla on neljä. Joten valitse itsellesi vastaanottajakohdasta rokotuspiste sekä sopivin kellonaika (se näyttää kyseisen rokotuspisteen vapaat ajat). Huomioithan myös aikaa varatessasi, että tehosterokote on tasan 12 viikon päästä samaan kellon aikaan kuin ensimmäinen rokote.

Seuraa ilmoitteluamme koronarokotuksista ja ajanvarausajoista Kysterin nettisivuilla, Leppävirran kunnan nettisivuilla sekä paikallislehdessä.