Takaisin

Leppävirran terveysasema tiedottaa koronarokotuksista ajanvaraus 21.4. ja rokotuspäivä 28.4.

Koronarokotukset Leppävirralla
Voit varata ajan koronarokotukselle soittamalla tai internetistä www.kysteri.fi.omakysteri-palvelusta.

Rokoteajanvarauspuhelin seuraavan kerran
torstaina 21.4.22 klo 9-11 puh 044 7178522
Rokotuspäivä on torstaina 28.4. ajanvarauksella


Soitamme takaisin kaikille soittopyynnön jättäneille, joten ethän kuormita alueen hoitajia soitoilla. Takaisinsoitto ei välttämättä tule samana päivänä.


Rokotuspaikkana on Leppävirran terveysasema (kolmas kerros). Neuvonnasta ohjataan rokotuspaikalle.


THL:n ohjeistuksen mukaan 3. tehosterokoteannos tarjotaan kaikille yli 18-vuotiaille, joilla on kulunut toisesta rokoteannoksesta vähintään 4-6 kuukautta.
60 vuotta täyttäneille ja riskiryhmiin kuuluville kolmas rokoteannos voidaan antaa, kun toisesta rokotuksesta on kulunut 3–4 kuukautta.
12-17 – vuotiaille voimakkaasti immuunipuutteisille suosittelemme kolmatta koronarokotetta kun toisesta rokotteesta on kulunut vähintään 2kk.


Voimakkaasti immuunipuutteisille yli 12-vuotiaille suosittelemme neljättä annosta, kun kolmannesta annoksesta on kulunut vähintään 3-4 kuukautta.  
THL suosittelee neljänsiä rokoteannoksia kaikille 80 vuotta täyttäneille sekä iäkkäiden hoivakodeissa asuville. 80 vuotta täyttäneille ja iäkkäiden hoivakodeissa asuville neljäs annos voidaan antaa, kun 3 kuukautta kolmannesta annoksesta on kulunut. Jos 80 vuotta täyttänyt tai iäkkäiden hoivakodissa asuva on saanut kolme rokoteannosta ja sen lisäksi sairastanut koronavirustaudin, hän ei toistaiseksi tarvitse neljättä rokoteannosta.


Kaksi rokoteannosta saaneelle koronataudin sairastaneelle 80 vuotta täyttäneelle tai iäkkäiden hoivakodissa asuvalle suositellaan kolmatta annosta, kun 3 kuukautta sairastetusta taudista tai edellisestä rokoteannoksesta on kulunut sen mukaan, kumpi on ollut viimeisin.

- Lasten (5-11 vuotiaiden) rokotukseen voi varata ajan lastenneuvolasta ja koululaiset omalta kouluterveydenhoitajalta
* Lastenneuvolat: Puhelinajat kirkonkylä ma–to klo 12 -13, p. 044 7171 370
   Oravikoski, Sorsakoski ja Timola ma–to klo 12–13, p. 044 7171 364
* Kouluterveydenhuolto: Wilman kautta tullut tietoa ajanvaraamisesta

-Seuraa ilmoitteluamme uusista ajanvarausajoista nettisivuiltamme ja Soisalo Seudusta