Takaisin

Päivystyspotilaiden saapumisreitti KYSiin muuttuu tilapäisesti

Kulkuyhteys päivystykseen siirtyy maanantaista 24.6. alkaen pääsairaalan pääoven kautta. Päivystyksen varsinainen sisäänkäynti (C-ovi) on remontissa heinäkuun loppuun saakka.

KYSin päivystyspoliklinikalle ja Kuopion kaupungin terveyskeskuksen ilta- ja viikonloppuvastaanotolle saapuvien asiakkaiden kulkureitti muuttuu tilapäisesti KYSin pääsairaalassa. Nykyinen C-oven sisääntulo suljetaan maanantaina 24. kesäkuuta heinäkuun loppuun kestävien rakennustöiden vuoksi.

Asiakasliikenne KYSin päivystyspoliklinikalle ja Kuopion kaupungin terveyskeskuksen ilta- ja viikonloppuvastaanotolle kulkee heinäkuun loppuun saakka Pääsairaalan pääoven ja A0-käytävän kautta. Pääaulasta käännytään oikealle, josta on opastettu reitti päivystyksen tiloihin.

Pääovella on käytössä ovipuhelin klo 21.00 - 6.00 tapahtuvaa kulkua varten.

- KYSin päivystyspoliklinikan ja Kuopion kaupungin terveyskeskuksen ilta- ja viikonloppuvastaanoton sijainnit eivät muutu, vain kulkureitti joudutaan siirtämään rakennustöiden vuoksi, korostaa kiinteistöjohtaja Mikko Hollmén.

Taksi- ja saattoliikenne säilyy ennallaan pääoven läheisyydessä. Myös ambulanssikuljetusten kulkureitti säilyy ennallaan.