Takaisin

Suun terveydenhuollossa otetaan käyttöön tekstiviestipalvelut 1.10.2018

Tekstiviestipalvelut

Automaattinen tekstiviestimuistutus

Suun terveydenhuolto lähettää sinulle automaattisen muistutuksen noin 24 tuntia ennen hoitokäyntiä asiakastietoihisi merkittyyn matkapuhelinnumeroon. Jos et ole saanut tekstiviestimuistutusta, se ei tarkoita ettei aikaa olisi varattuna sovitun mukaisesti.

Asiakkaita pyydetään huomioimaan, että voitte saada ajanvarauksen tekstiviestimuistutuksen alaikäisten huolettavanne tai puolesta asioitavan henkilön ajanvarauksesta.

Matkapuhelinnumeron luovutus

Mikäli et ole varma, onko hoitolalla matkapuhelinnumeroasi, voit ottaa yhteyttä suun terveydenhuollon ajanvaraukseen ja tarkistaa asian. Suun terveydenhuolto ei kerää asiakkaiden matkapuhelinnumeroita ulkoisen palvelun kautta, eikä numeroita luovuteta muille tahoille.

Tekstiviestiyhteydenotto suun terveydenhuoltoon

Voit ottaa tekstiviestiyhteyden suun terveydenhuoltoon lähettämällä tekstiviestin suun terveydenhuollon tekstiviestinumeroon 044 717 1985.  Viestin sisältö käsitellään luottamuksellisesti ja siihen vastataan tarpeen mukaan. Suun terveydenhuoltoon lähetetyn viestin hinta on operaattorisi tekstiviestihinta.

Laita viestiin:
Oma asiasi, nimesi ja henkilötunnus tai huollettavasi henkilötunnus

Tekstiviestien käyttösopimus

Suun terveydenhuolto helpottaa asiakaspalvelua tekstiviestipalveluilla. Voit antaa luvan lähettää ajanvarauksiin ja hoitoon liittyvää tietoa henkilökohtaiseen matkapuhelinnumeroosi.

Tunnistautuminen tekstiviestillä

Emme tunnista asiakasta puhelinnumeron perusteella. Laittamalla oman henkilötunnuksesi tekstiviestiin mukaan voimme tunnistaa sinut luotettavasti.

Suun terveydenhuollon tekstiviestipalvelut sisältävät:

1. Peruutusaikapalvelu

Peruutusaikapalvelun kautta saat tietoja viime hetken ajoista hammashoitoon hoidontarpeesi mukaan. Ajat lähetetään usealle henkilölle ja nopeimmin tekstiviestiin vastannut saa ajan. Mikäli et halua aikaa, sinun ei tarvitse vastata viestiin.

2. Tekstiviestiajanvaraus

Hoitola voi tehdä sinulle tekstiviestivarauksen.

3. Aikainfo

Hoitola lähettää sinulle hoitoaikasi tiedot tekstiviestillä.

4. Vapaamuotoinen tekstiviesti hoitoon tai hoitoaikaan liittyen

Hoitohenkilökunta voi viestittää sinulle tekstiviestin välityksellä aikaan tai hoitoosi liittyviä asioita.

Lisätietoja:

Voitte pyytää halutessanne lisätietoja teitä hoitavalta hoitohenkilöstöltä.