Saavutettavuusseloste

Tämä on KYSTERIn  saavutettavuusseloste, sivusto sijaitsee osoitteessa https://www.psshp.fi/web/kysteri. Seloste on laadittu 23.9.2020.

Verkkosivustojen saavutettavuutta on arvioitu Siteimprove- ja SortSite -sovellusten avulla sekä sivustoa käyttäjälähtöisesti testaten. Sivuston saavutettavuuden on arvioinut Istekki Oy yhteistyössä Visma Consulting Oy:n kanssa.

Verkkosivuston saavutettavuuden tila

Verkkosivusto on julkaistu vuonna 2012. Sivuston tekninen alusta päivitettiin uudempaan versioon vuonna 2017. Samalla parannettiin sivuston käytettävyyttä eri päätelaitteilla. Viimeisin merkittävä muutos sivustolle tehtiin 2.6.2020, kun verkkosivujen ilme uudistettiin ja teknistä saavutettavuutta parannettiin saavutettavuusvaatimusten mukaisesti. Tätä ympäristöä käytetään PSSHP:llä usealle eri verkkosivustolle jolloin korjaavat toimenpiteet on toteutettu myös KYSTERIn sivustolle. Huomiomme saavutettavuuden päivittäisessä työskentelyssä uuden tietosisällön suunnittelemisessa ja toteuttamisessa.

Verkkosivustomme vastaa suurelta osin WCAG 2.1 -saavutettavuusohjeistuksen A- ja AA-tason kriteerejä.

Olemme sitoutuneet saavutettavuuden parantamiseen yllä olevin toimenpitein, ja huomioimme saavutettavuuteen liittyvät vaatimukset työskentelyssämme.

Saavutettavuuspalaute

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille sähköpostitse saavutettavuus@kuh.fi

Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000