Sisältöjulkaisija

Anna palautetta

Sisältöjulkaisija

Navigointivalikko

Uutinen

Tiedote koronarokotuksista sekä ennakkotiedote influenssarokotuksista Leppävirralla

29.9.2022
Tiedote koronarokotuksista sekä ennakkotiedote influenssarokotuksista Leppävirralla.   Koronarokotuspäiviin 5.10. ja 13.10.22 löytyy vielä vapaita aikoja. Ajanvaraukset ensisijaisesti sähköisesti internet osoitteesta:  www.kysteri.fi.omakysteri-palvelusta. Ajan voi varata myös oman alueen...
Lue lisää
29.9.2022 Uutinen

Tiedote koronarokotuksista sekä ennakkotiedote influenssarokotuksista Leppävirralla

Tiedote koronarokotuksista sekä ennakkotiedote influenssarokotuksista Leppävirralla.

 

Koronarokotuspäiviin 5.10. ja 13.10.22 löytyy vielä vapaita aikoja.
Ajanvaraukset ensisijaisesti sähköisesti internet osoitteesta:  www.kysteri.fi.omakysteri-palvelusta. Ajan voi varata myös oman alueen hoitajalta ma-pe klo 8.30-10.30. Itäinen alue puh. 044-7171310 ja läntinen alue puh. 044-7171320. Aikoja on rajoitetusti.
Rokotuspaikkana on Leppävirran terveysasema (kolmas kerros). Neuvonnasta ohjataan rokotuspaikalle.

Ennakkotietoa Leppävirran influenssarokotuksista
Leppävirralla influenssarokotukset aloitetaan THL:n suosituksen mukaisesti marraskuussa. Tarkemmat päivät ilmoitetaan myöhemmin.  Samalla kertaa voidaan antaa myös koronarokotteen tehosteannos varianttirokotteella  65v täyttäneille ja 18-64v lääketieteellisiin riskiryhmiin kuuluville.
Maksuttomaan influenssarokotteeseen ovat oikeutettuja : raskaana olevat, kaikki 65 vuotta täyttäneet, alle 7- vuotiaat lapset, sairauden tai hoidon vuoksi riskiryhmiin kuuluvat, laitoshuollon asukkaat, varusmiespalveluksen aloittavat miehet ja vapaaehtoisen asepalveluksen aloittavat naiset, vakavalle influenssalle erityisen alttiiden henkilöiden lähipiiri sekä sosiaali- ja terveydenhuollon sekä lääkehuollon henkilöstö, joka osallistuu potilaiden ja asiakkaiden välittömään hoitoon tai huoltoon.

 

Kaikki ajankohtaiset