Takaisin

Hankejohtaja Juhani Kouri vaihtoi vapaalle

Juhani Kouri siirsi viestikapulan hankejohtajana aloittavalle Kirsi Leivoselle.KYS uudistuu-hankkeen ja KYS Uusi Sydän 2025 -projektin hankejohtajan, Juhani Kourin, viimeistä työpäivää vietettiin tänään 30.4.2020 KYSillä. Tämän jälkeen Kouri vaihtaa vapaalle ja eläkepäivät koittavat kesällä.

Kirurgitaustaisella Kourilla on takanaan liki 36 vuoden ura KYSissä, viimeisimpänä meriittinään vahva kokemus sairaalarakennushankkeiden toiminnallisen suunnittelun johtamisesta. Hän johti projektipäällikkönä Kaarisairaalan toiminnallista suunnittelua sekä vuodeosastojen peruskorjauksen hankesuunnittelua vuodesta 2010 vuoteen 2017. Kouri kutsuttiin eläkkeeltä KYS uudistuu -hankkeen ja KYS Uusi Sydän -projektin hankejohtajan tehtävään kevättalvella 2019 edellisen hankejohtajan siirryttyä toiseen organisaatioon. Kourille pyyntö tuli tuolloin yllättäen, mutta tehtävään palaaminen sopi hyvin hänen sen hetkiseen elämäntilanteeseen ja tuttuun työyhteisöön oli Kourin mukaan mukava palata.

Nyt, kun vapaa on aivan kulman takana, Kouri vaikuttaa levolliselta:

- Kiitän lämpimästi kaikkia panoksestanne hankkeen eteen, työ on ollut merkityksellistä ja tästä on hyvä jatkaa!

Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri ja Uusi Sydän -allianssi kiittävät Juhania erittäin ansiokkaasta yhteistyöstä ja toivottavat hänelle hyviä eläkepäiviä.

- Kiitän lämpimästi monivuotisesta ratkaisevan tärkeästä työstä KYS uudistuu -hankkeen hyväksi, Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin johtaja Risto Miettunen lisää.

KYS uudistuu -hankkeen ja KYS Uusi Sydän 2025 -projektin hankejohtajana aloittaa 1.5.2020 alkaen Kirsi Leivonen.

Lisätietoja:
hankejohtaja Kirsi Leivonen, p. 044 717 4477, etunimi.sukunimi@kuh.fi