Takaisin

Hankintavastaava Annemari Ikäheimo

Rakennusliike Lapti Oy

Asuinpaikkakunta: Kuopio

Syntynyt: 1988, Pielavesi

Koulutus: Rakennusinsinööri (amk)

Työkokemus: Aloitin Rakennusliike Lapti Oy: llä hankintainsinöörinä v. 2016. Sitä ennen työskentelin reilut 4 vuotta rakennuttajakonsulttina projekti-insinöörin ja kustannusasiantuntijan tehtävissä. Lisäksi työkokemusta on noin 8 vuoden ajalta rakennussuunnittelu- ja työnjohtotehtävistä pientalohankkeissa.

Harrastukset: Hiihto, lenkkeily, maastopyöräily, retkeily

Perhe: Avopuoliso, 7v tytär ja kohta 1,5 v poika.

Mitä työhösi kuuluu Uusi Sydän -allianssissa? Hankintojen suunnittelu ja aikataulutus, kilpailutus ja sopimusten laadinta, jäsenenä allianssin hankintatyöryhmissä ja projektiryhmässä.

Miten olet kokenut Big Room työskentelyn työskentelymenetelmänä? Hankkeen eri osapuolet saadaan uudella tavalla osallistettua ideointiin, asioiden käsittelyyn ja päätöksentekoon. Työpajoissa asioista voidaan keskustella yhdessä saman pöydän ääressä ja etsiä ratkaisuja ja etenemistapoja.  Jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa työpajapäivien ohjelmaan ja nostaa esille sellaisia projektin etenemisen kannalta ajankohtaisia ja tärkeitä aiheita, joita olisi porukalla hyvä käydä läpi.

Miten kehittäisit Uusi Sydän -allianssin toimintaa? Projektitoimisto työskentely-ympäristönä antaa mahdollisuudet siihen, että asioista voidaan päivän mittaan vapaasti keskustella ja löytää nopeita ratkaisuja avoinna oleviin asioihin. Toivoisinkin eri osapuolten läsnäoloa lisää projektitoimistoon muulloinkin kuin työpajapäivinä. Sähköpostiviestintä ei monestikaan ole yhtä ketterää ja tehokasta kuin kasvotusten asioista keskustelu.

Mitkä ovat vahvuutesi työssäsi? Tunnollisuus ja positiivinen asenne.

Elämäsi huippuhetki? Lasten syntymien lisäksi elämän huippuhetkiä ovat myös ne ihan pienet hetket arjessa; kun huomaat lapsen oppineen jotain uutta tai hetki, kun saat jonkun henkisesti ja fyysisesti raskaan urheilusuorituksen päätökseen ja ajattelet mielessäsi, että "Jes, tein sen!"

Millaista musiikkia kuuntelet? Vähissä on ne kappaleet, joiden mukana en hyräilisi tai laulaisi :) Yksi suosikkibändeistäni on Guns'n Roses.

Suosittele matkakohdetta perustellen? Koli. Vaelluksesta pitävälle suosittelen siellä Herajärven kierrosta, jonka vaihteleva maasto antaa haastetta ja samalla voi ihastella kaunista luontoa ja maisemia.

Miten rentoudut? Liikunta ja fyysinen rasitus rentouttaa ja irrottaa arjen paineista ja kiireestä.

Mistä haaveilet? Muutaman päivän vaelluksesta tai retkestä jossakin luonnon rauhassa.