Takaisin

Projekti-insinööri Titta Haatainen

KYS kiinteistöhallinto

Asuinpaikkakunta: Suonenjoki

Syntynyt: 1976, Pielavedellä

Koulutus: Talonrakennusinsinööri (AMK)

Työkokemus: Aloitin työurani Lujatalolla ensin putkiremontissa työmaainsinöörinä ja sen jälkeen Remonttilujan työnjohtajana ja vastaavana työnjohtajana. Urani alkupuolella olin KYSilläkin pari vuotta töissä, Lujatalolla oli tuolloin puitesopimus KYSin kanssa pienistä rakennustöistä. Mestarin hommista siirryin rakennuttajakonsultiksi Pöyry CM:n palvelukseen, mistä tulinkin sitten KYSille vuonna 2013. Ennen tätä hanketta olen toiminut KYSillä rakennuttamis- ja valvontatehtävissä päivystyksen alueella.

Harrastukset: Ratsastus on harrastuksistani rakkain. Muiksi harrastuksiksi voisi mainita lukemisen, neulomisen (talvella) ja remontoinnin (yleensä kesällä).

Perhe: Asun puolison kanssa kaksin, lapset ovat jo täysi-ikäisiä ja asuvat omillaan.

Mitä työhösi kuuluu Uusi Sydän -allianssissa?

Vastaan tilaajan puolelta rakennuttamistehtävistä yhdessä toisen projekti-insinöörin Petri Pyyn kanssa. Myös Big Room-toiminta ja sen kehittäminen kuuluvat työnkuvaani.

Miten olet kokenut Big Room työskentelyn työskentelymenetelmänä?

Big Room-työskentelystä ei itsellä ollut aiempaa kokemusta, joten alkuunhan se tuntui oudolta työskentelytavalta ja -ympäristöltä. Olen kuitenkin alusta saakka tykännyt Big Room-työskentelystä, koska kommunikointi ja tiedonkulku on niin paljon aktiivisempaa ja nopeampaa kuin perinteisellä työskentelytavalla. Asioihin saadaan myös laajemmin erilaisia näkemyksiä, kun eri alojen ihmiset ovat yhdessä työskentelemässä. Big Roomissa on innostunut ja aktiivinen ilmapiiri, pyrimme pitämään yllä positiivista huumoria työn ohella.

Miten kehittäisit Uusi Sydän -allianssin toimintaa?

Big Room-työskentelyä pitäisi ainakin kehittää ja pyritään kehittämään siten, että työpajojen aiheet ja vastuuhenkilöt saataisiin aikataulutettua useamman viikon päähän, jotta vastuuhenkilöt ja muut osapuolet ehtisivät valmistautua riittävästi työpajoihin. Osapuolten (urakoitsijat ja muut toimijat) lisääntyessä on tärkeää myös pystyä tunnistamaan ja suunnittelemaan, keiden on tärkeää osallistua mihinkin työpajaan tai palaveriin, jotta työskentely pysyy tehokkaana.  

Mitkä ovat vahvuutesi työssäsi? Tunnollisuus ja aktiivisuus.

Lempiravintola/lempiruokasi? Kauppakadun kiinalainen ja Duransin leipäkebab.

Elämäsi huippuhetki? Koen elämän pieniä huippuhetkiä harva se viikko (joskus jopa kaksi kertaa viikossa), kun jonkun hevosen kanssa yhteistyö sattuu natsaamaan saumattomasti yhteen, siitä tulee kyllä hyvä fiilis.

Millaista musiikkia kuuntelet? Aina kun ajan autoa, mulla on vain Suomipop päällä

Suosittele kirjaa? Parhaimpana kirjana mieleeni on jäänyt vuosien takaa Kingin Tapahtumapaikkana Duma Key, uudempien kirjojen saralla pidin Keplerin Playgroundista.

Lempielokuvasi? SAW

Suosittele matkakohdetta perustellen? Matkailu avartaa, olipa kohde mikä vaan. Puola (Gdynia) oli todella positiivinen kokemus ja yllätys (ennakkoasenteet olivat varmaan hiukan negatiiviset). Lempikaupunkini on Barcelona, sen rakennukset ovat hienoja.

Miten rentoudut? Ratsastus ja hevosten kanssa muutenkin touhuaminen ovat minulle tärkeä henkireikä. Myös kaikenlainen käsillätekeminen rentouttaa psyykkisen työn vastapainoksi.

Mistä haaveilet? Jos vaikka joskus vanhana muuttaisi johonkin lämpimään ainakin talvikuukausiksi.

Mottosi elämässä? Älä pelkää olla oma itsesi.