Takaisin

Sähkösuunnittelija Jukka Kolehmainen

Ryhmäpäällikkö, Insinööri (AMK), Sähkö
Granlund Kuopio Oy

Syntynyt: 1981, Karttula

Koulutus: Sähkötekniikan insinööri (amk)

Työkokemus: 8 vuotta sähkösuunnittelutehtävissä

Harrastukset: Rakentaminen ja muu pikku nikkarointi

Perhe: avovaimo sekä 8- ja 5-vuotiaat pojat

Mitä työhösi kuuluu Uusi Sydän -allianssissa? Vastaan hankkeen sähkösuunnittelusta.

Miten olet kokenut Big Room työskentelyn työskentelymenetelmänä? Olen tykännyt todella paljon. Tieto liikkuu paljon paremmin perinteiseen toimintamalliin verrattuna. Varsinkin oman vastuualueen ulkopuolisista, mutta välillisesti omaan vastuualueeseen vaikuttavista asioista pysyy paremmin tietoisena.

Mitkä ovat vahvuutesi työssäsi? Ymmärrän hyvin esim. rakenne- ja LVI-tekniikkaa. Siitä on apua mm. eri alojen yhteensovittamisessa ja ratkaisuvaihtoehtojen hakemisessa.

Lempikirjasi? Lukeminen on jäänyt viime vuosina vähiin. Ensimmäisenä tulee mieleen viimeisimmäksi luettu Linus Jonkmanin Introvertit, joka avarsi omaakin ajattelua.

Suosittele matkakohdetta perustellen? Alpit. Maisemat sekä kontrasti laaksojen ja huippujen välillä ovat kokemisen arvoisia.

Miten rentoudut? Hyvänä ajatustyön vastapainona toimii oikeastaan mikä tahansa fyysinen suorite, jossa voi heittää aivot narikkaan ja jossa saa aikaan jotain konkreettisesti havaittavaa. Polttopuiden pilkkominen toimii tähän asti kokeilluista parhaiten.