Takaisin

Sähkövalvoja Ville Sirviö

KYS kiinteistöhallinto

Asuinpaikkakunta: Vehmersalmi
Syntynyt: 1975, Kajaani
Koulutus: sähkövoimatekniikan insinööri, Helsingin teknillinen oppilaitos, 2000
Työkokemus: 18 vuotta. 6 vuotta suunnittelutehtäviä, 12 vuotta rakennuttamistehtäviä sekä työmaavalvontaa. KYSillä olen työskennellyt 6 vuotta sähkövalvojana Kaarisairaala- ja Peruskorjaus vaihe 1 -hankkeissa.
Harrastukset: veneily, kalastus, moottorikelkkailu, kuntosali
Perhe: Avovaimo

Mitä työhösi kuuluu Uusi Sydän -allianssissa? Sähkösuunnittelun ohjaus yhdessä sairaalainsinööri Timo Säisän kanssa ja tehtäväkuvaani kuuluu myös työmaavalvonta. Työni on käytännössä sitä, että käymme yhdessä sähkösuunnittelijan ja sähkötöiden toteuttajan kanssa läpi hankinnat sekä toteutusratkaisut. Työmaavalvonnassa seuraan työn toteutusta sekä edistymistä aikatauluun ja suunnitelmiin pohjaten. Lisäksi seuraan hankkeen sähköpuolen kustannuksia.

Miten olet kokenut Big Room työskentelyn työskentelymenetelmänä? Big Room on minulle uusi työskentelytapa. Mielestäni on hyvä, että asiat käydään yhteistyössä läpi ja niihin etsitään yhdessä ratkaisuja. Erityisen hyvää on, että tieto jakautuu kaikille entistä paremmin.

Miten kehittäisit Uusi Sydän -allianssin toimintaa? Mielestäni tulisi kiinnittää enemmän huomiota siihen, että päätöksiä syntyy runsaan keskustelun päätteeksi.

Mitkä ovat vahvuutesi työssäsi? Olen huolellinen ja tarkka. Lisäksi sovittelen asioita yhteistyössä eri osapuolten kanssa.

Lempiravintola/lempiruokasi? Periaatteessa kaikkiruokainen, paitsi 80-luvun kouluruoka ei uppoa. Tosin taitaa olla päiväyksetkin jo mennyt niistä.

Millaista musiikkia kuuntelet? Metallica ja oikeastaan kaikki musiikki, paitsi klassinen.

Suosittele kirjaa? Luen aika vähän nykyisin.

Lempielokuvasi? Paluu tulevaisuuteen -trilogia, Turhapuro -elokuvat

Suosittele matkakohdetta perustellen? Los Angelesin elokuvastudiot olivat hieno nähtävyys. Myös Fidžin trooppinen lämpö sekä snorklailu kirkkaissa vesissä kannattaa kokea.

Miten rentoudut? Puuhastelemalla kotipihassa

Mistä haaveilet? Taloudellisesta riippumattomuudesta

Mottosi elämässä? Elä kuin viimeistä päivää, mutta ei niin kuin viimeistä päivää :)