Sisältöjulkaisija

Sisältöjulkaisija

Navigointivalikko

Uutinen

Minna Saikkonen suunnittelukoordinaattoriksi kiinteistöhallintoon

4.11.2022
Rakennusprojektien toiminnallisen suunnittelun suunnittelukoordinaattorina kiinteistöhallinnossa on aloittanut marraskuun alussa YAMK Minna Saikkonen.  Sosiaali- ja terveysalan johtamisen ja kehittämisen YAMK, sairaanhoitajan ja tradenomin tutkinnot omaavalla Saikkosella on työhistoriaa...
Lue lisää
4.11.2022 Uutinen

Minna Saikkonen suunnittelukoordinaattoriksi kiinteistöhallintoon

Teksti: Heli Ikäheimo Kuva: Henna Hietainen

Minna Saikkonen

Suunnittelukoordinaattori Minna Saikkonen.

Rakennusprojektien toiminnallisen suunnittelun suunnittelukoordinaattorina kiinteistöhallinnossa on aloittanut marraskuun alussa YAMK Minna Saikkonen. 

Sosiaali- ja terveysalan johtamisen ja kehittämisen YAMK, sairaanhoitajan ja tradenomin tutkinnot omaavalla Saikkosella on työhistoriaa terveydenhuollossa 14 vuotta. Näistä 12 vuotta hän on työskennellyt erikoissairaanhoidossa KYSin medisiinisessä yksikössä sairaanhoitajana sekä apulaisosastonhoitajana. Viimeiset kaksi vuotta Saikkonen on toiminut KYSillä sihteeripalveluissa palveluesimiehenä alueenaan medisiininen yksikkö ja kuvantaminen.

Uudessa tehtävässään rakennusprojektien toiminnallisen suunnittelun suunnittelukoordinaattorina Saikkosen tehtävänä on edustaa käyttäjiä KYS Uusi Sydän 2025 -allianssissa toimien hoitotyön asiantuntijana rakennusprojektissa. Keskeisenä työtehtävänä on myös koordinoida sekä ohjata ja tukea tilasuunnittelua niin, että käyttäjien vaatimukset toteutuvat toiminnallisuuden suhteen. Lisäksi suunnittelukoordinaattori ohjaa Pohjois-Savon hyvinvointialueen kaikkien toimialojen rakennushankkeiden toiminnallista suunnittelua siten, että hyvinvointialueen linjaukset tulevat huomioiduksi.

- Hain tehtävää, koska näen tehtävän mielenkiintoisena ja pääsen myös koulutustani vastaaviin töihin työskentelemään moniammatillisesti eri toimijoiden kanssa innostavissa työtehtävissä, Minna Saikkonen kertoo.

- Otan työn vastaan innokkaalla mielellä, toki uutta opittavaa on varmasti paljon ja haasteita tulee vastaan. Vahva kokemus terveydenhuollossa hoitajana sekä aikaisempi kokemus Uusi Sydän -projektista myös käyttäjän roolissa antavat hyvän pohjan uudelle työlle, Saikkonen toteaa.

Suunnittelukoordinaattorin tehtävä tuli avoimeksi, kun KYS Uusi Sydän 2025-projektin suunnittelukoordinaattorina aiemmin toiminut Menna Kärnä valittiin kiinteistöhallinnon hankejohtajaksi. Tehtävä oli haettavana sisäisessä ilmoittautumismenettelyssä liikkeenluovutuksen piirissä olevalle henkilöstölle syyskuussa. Määräaikaan mennessä hakemuksensa jätti seitsemän hakijaa, joista neljä hakijaa haastateltiin. 

- Kaikki neljä haastateltua olivat varteenotettavia, mutta Minna Saikkosen valintaa puolsivat monipuolinen sairaalakokemus ja terveydenhuollon tuntemus, organisointi- ja paineensietokyky sekä kokemus projektityöskentelystä. Lisäksi hän osoitti kehittämiskykyä ja visioi tulevaisuuden näkymiä hyvinvointialuetasoisesti, hankejohtaja Menna Kärnä kertoo.

- Lisäksi Minna Saikkonen tuntee KYS Uusi Sydän 2025 -projektin yleispiirteet ennalta ja hän on ollut projektin ensimmäisessä vaiheessa tilojen käyttäjän edustajana. Minnasta välittyi yhteistyökykyisyys ja positiivisuus, jotka ovat hyviä ominaisuuksia suunnittelukoordinaattorin vaativassa tehtävässä, Kärnä lisää.

Aluksi Saikkonen hoitaa tehtävää osa-aikaisesti kahtena päivänä viikossa palveluesimiehen työnsä ohella ja joulukuun alusta alkaen kokopäiväisesti. Suunnittelukoordinaattorin tehtävä on määräaikainen 31.12.2026 saakka.

Yhteystiedot:

Suunnittelukoordinaattori Minna Saikkonen, p. 044 717 5909, minna.saikkonen@kuh.fi

Tavoitettavissa kiinteistöhallinnossa: 8.-9.11., 15.-16.11., 22.-23.11., 30.11.2022 ja 1.12. alkaen päätoimisesti.

Lisätietoja: hankejohtaja Menna Kärnä, p. 044 717 6838, menna.karna@kuh.fi

Kaikki ajankohtaiset